georgeeino Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak naposledy co som bol na prednaske v Lendici na Morave som si tuto Okinku dobre vsimol , ale mala zimaky... Tak to je docela huste, jak je svět malý. Co jsi dělal v lednici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) bol som na prednaske Vladimira Sittu Vsimol som si ju hlavne kvoli bielym svetlam - pre tie mam veeelku slabost. Aky je na nej lak? Tu je dokaz (mobilom) Editováno: 3. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Tak co, ma uz niekto tieto Borbety na Octavke? Editováno: 3. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nevite nekdo z ceho jsou??? Jsou koncernovy a sehnal jsem je velmi dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Botičky na zimu.. ty by byly super k mojí 9460 hlubinná modř :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 to neviem, ale zaujala ma farba - gastanova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jestli tim myslis kastanovou tak jo, sorry nechtel jsem urazet, jen uz si ze slovenstiny moc nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Mna to neuraza Ja len ze z niektorych uhlov posobila fialovo...(obe farby su velmi vzacne na O1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak co, ma uz niekto tieto Borbety na Octavke? Tyhle kola se mi moc libi,premejslel jsem o nich na novy auto,alre jsou docela drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak som konecne dal prec origo skoda alu a nahodil nove aj s pneu:disky STR a pneu BRIDGESTONE Turanza 205-55-R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) co hovorite na znacka MOMO....... a na moje afto co by ste mi odporucili styl RS alebo cierny? Editováno: 5. Březen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 hezký, pak pošli foto jak budou vypadat na stříbrný octě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 dnes som si nahodil ZENDER 225/45/17 co hovorite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 pekna klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tento dizajn letel tak pred 10 rokmi.... ak nie skor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ved pisem, ze klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 'tydyyt' : za kolik se to dá sehnat? Líbi se mi to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 my tak ty jsou moc hezký, takový by se mi taky líbily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no v 17" cca 4300kc/kus, ale v 18" musi byt jeste peknejsi:) no mezi temahle a jednyma RSW sem se rozhodoval minuly rok,a sem rad ze jsem nakonec vybral borbetty,potkaly uz hoodne dir a kanalu u nas v havirove to je tankodrom...a jsou uple jak nove (asi kvalita),kamarad mel jednu sezonu RSW ale docela si stezoval ze je to maslo jakakoli dira a musel vyvazovat apod... TIM NECHCI ZHAZOVAT TUHLE ZNACKU-rikam jen ze zkusenosti blizke... jinak ale jsou kla RSW co designove jsou fakt pecky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 tak to jsou moje kolečka alu BSA 311 17"x7,5" a pneu Dunlop Sport Maxx 215/45 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 mozes dat aj foto zblizka? pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 bohužel mám jenom tyhle fotky ... ale časem určitě budou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Libovka Sethe, zajimalo me, jak vypadaji na Octavii Combi (znamy je ma na A3) a opravdu sednou i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pekné to je na striebornom kombajnovi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.