millhauz Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) zdravim nemate nekdo moznost sehnat EBC kotouce + desky na O1 1.8T 20 V 4x4 ? nechcou se mi brat z netu kotouce na 5500..treba to nekdo umi za min diky presneji tyhle: http://e-shop.tuning-centrum.cz/product/58267-predni-brzdove-kotouce-ebc-brakes-turbo-groove-skoda-octavia-18-turbo-4x4-rv-00-06 a k tomu tyhle desky : http://e-shop.tuning-centrum.cz/product/58332-spickove-brzdove-desticky-ebc-brakes-redstuff-skoda-octavia-18-turbo-rv-01-06 nebo v podstate cokoliv srovnatelne tady s timto Editováno: 2. Květen 2010, autor: millhauz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 to tady nikdo nema rad EBC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 taky mám Octavii 1,8T 20 V 4x4 a brzdy mám z audi TT ale všechny kotouče feroda a nadrážkované, a desky na předu mám ate powerpad a zadek ferodo premium a super kombinace, EBC nevím kamarád je má a nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 taky mám Octavii 1,8T 20 V 4x4 a brzdy mám z audi TT ale všechny kotouče feroda a nadrážkované, a desky na předu mám ate powerpad a zadek ferodo premium a super kombinace, EBC nevím kamarád je má a nic moc a kdes kupoval kotouce a desky? na internetu je toho takovej ranec.....a nepoznam jestli je to polska kopie ci origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 koupil jsem v autokelly kotouče feroda a nechal je nadrážkovat v jedné firmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 koupil jsem v autokelly kotouče feroda a nechal je nadrážkovat v jedné firmě ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.