Losky83 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ahoj, docela by mě zajímalo, jestli náhodou už někdo nepátral nad tím, jak za tmy vypnout podsvícení a nebo ztlumit ještě více, než je origo. Na citrouši bylo tlačítko, které to tlumilo a navíc i vyplo vše v autě, kromě lehce podsvíceného tachometru. Určitě by to taky někomu třeba pomohlo. Mám bílo-červené podsvícení a musím říct, že i když je dost ztlumené, pere to docela do očí a pak mě čeká dovča autem do Bulharska a raději bych, kdyby mi někdo poradil fígl, jak to ještě ztlumit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Rozpoj vodiče idúce do regulácie podsvietenia a máš tmu - aj keď nemáš reguláciu, tak to funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) A co kontrolky??? Ty budou normálně svítit i PC? Fábka na mě řve každou prasklou žárovku, tak aby mě to taky nenervovalo:)) Ale dobrý vědět. Jinak se mi spíše jedná opravdu ještě o větší stažení podsvícení, ale aby bylo trochu vidět Editováno: 6. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodrik11 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Ahoj, docela by mě zajímalo, jestli náhodou už někdo nepátral nad tím, jak za tmy vypnout podsvícení a nebo ztlumit ještě více, než je origo. Na citrouši bylo tlačítko, které to tlumilo a navíc i vyplo vše v autě, kromě lehce podsvíceného tachometru. Určitě by to taky někomu třeba pomohlo. Mám bílo-červené podsvícení a musím říct, že i když je dost ztlumené, pere to docela do očí a pak mě čeká dovča autem do Bulharska a raději bych, kdyby mi někdo poradil fígl, jak to ještě ztlumit. Díky PRELEP SI PRISTROJOVKU NIEčIM -)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 No zrejme si použil ako všetci vysokosvietivé LED. Rozober reguláciu podsvietenia, zmeraj odpor potenciometra a predraď ešte jeden pevný odpor pred poteciometer a máš to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) Můžeš mi to prosím laicky vysvětlit co kde a jak? Těch drátků co vede do spínače světel je hodně moc. Nejspíš asi nějaký rozpojíj a dám na něj odpor, ale poradí někdo který? Editováno: 27. Květen 2010, autor: Standis pozor na citace příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.