jomi9 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Nič nenakoduješ podla mňa máš v čudu tesnenie pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Nič nenakoduješ podla mňa máš v čudu tesnenie pod hlavou. Ale kvapalina je cista vymenena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ta vymenena nadobka chladiacej kvapaliny je uplne nova???? alebo pouzivana??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ta vymenena nadobka chladiacej kvapaliny je uplne nova???? alebo pouzivana??? nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4x4 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem. [/quoteJe Je potřeba přenastavit hodnoty v ŘJ sdružených přístrojů. Škodovka k tomu kdysi dávno vydala aktuální sdělení. Stav se v origo servise a oni ti to VASem na počkání přenastaví. Ale jde to jenom u některých čísel sdružených přístrojů, to ti řeknou po načtení jestli to půjde nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jomi9 Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem. [/quoteJe Je potřeba přenastavit hodnoty v ŘJ sdružených přístrojů. Škodovka k tomu kdysi dávno vydala aktuální sdělení. Stav se v origo servise a oni ti to VASem na počkání přenastaví. Ale jde to jenom u některých čísel sdružených přístrojů, to ti řeknou po načtení jestli to půjde nebo ne. A chcem sa spytat vie to spravit aj kamarat ked ma diagnostiku VAG ci len origo v skodovke. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4x4 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Musí se to dělat přes funkci řízené vyhledávání závad, jetli mu to diagnostika podporuje tak to zvládne. Ale obyčejným VAGečkem to neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.