branik5 Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 stale ked prsi alebo je mokro a vojdem nechtiac do nejakej mlaky tak mi motor zacne zdochynat nastartujem a hned aj zdochne ale ked ho drzim v otackach tak ide no ale ako nahle pustim plinovy pedal tak mi zdochne ale ked je sucho tak ide pekne a bez problemou co moze byt zavadou?? dakujem Citovat
Malta Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 kabelový svazek v motorovém prostoru ... jaký máš rok výroby? Máš ho už odmotaný? Pakliže ne, hnijou ti dráty a s vhlkem se zkratují Citovat
branik5 Vloženo 9. Květen 2010 Autor Vloženo 9. Květen 2010 no ja mam rok 2000 a sa mi zda ze namam ich obalene cim by som ich mal obalit<<?? Citovat
kibi Vloženo 9. Květen 2010 Vloženo 9. Květen 2010 ty by jsi je neměl obalovat ničím naopak...u starších Fabek (tvoje včetně) se zjistilo, že kvůli zaizolovanému kabelovému svazku se tam drží vlhkost a následně hnije = byla od škodovky svolávcí akce, na odmotání části izolace, mělo by to být zapsáno v servisce pod číslem: 9737066001 jako "akce odstranění svazku" (u mne provedeno roku 2004)...pokud máš servisku mrkni;) jináč by to i tak chtělo skouknout právě kabelovej svazek Citovat
branik5 Vloženo 11. Květen 2010 Autor Vloženo 11. Květen 2010 no ako ten kablovy svezok mam mam volny nemam obaleny no ale praveze preto ked je mokro a dostane sa mi tam nejaka voda tak hned mi zacne zdochinat ale po urcitom case prestane da sa s tim daco robit?? akorem vymeny kablov<< ?? inac 1.4 16v mali spodny krit motora?? leb ja ho nemam moze to byt aj ta chyba ne? ze sa mi tam rychlo dostane voda Citovat
branik5 Vloženo 17. Květen 2010 Autor Vloženo 17. Květen 2010 existuje kryt motora na skodu fabia 1.4 16 ventil?? moze mi zdochynat na volnobech ked prsi aj ked tam momentalne nemam agr ventil?? a koncovku mam volnu??moze byt ze sa mi tam dostane voda a preto to zacne blbnut?? Citovat
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Vloženo 20. Květen 2010 kryt na 16V jde a vag ti žádný chyby nenašel??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.