emkon Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 Jak demontovat držák na parkovací lístky? Chtěl bych ho dát na pravou stranu, lze předělat? Citovat
PROCHY603 Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Da sa aj prehodit. Kup si druhy drziak stoji cca 50Kc a namontuj ho aj na pravu stranu. Budes mat aj na pravej+lavej strane. Editováno: 7. Květen 2010, autor: PROCHY603 Citovat
spenik Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 A jak mám demontovat obložení A sloupku? Poraďte mi někdo prosím, nebo ještě lepší, kdyby byl nějaký nákres. Děkuji Citovat
PROCHY603 Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 SPENIK: Zaklad je napisat na ake auto. Stlpik A demontujes strhnutim smerom k sebe. Ziadny nakres nepotrebujes. Citovat
spenik Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 Tak jedná se o Fabia II. A je to tedy směrem k sobě? Já jsem někde četl, že by to mělo být směrem jako k protějšímu A sloupku. Tak teď nevím. Nechce se mi poničit ten plast, jen abych vyměnil držák na parkovací lístek Citovat
HjM Vloženo 18. Květen 2012 Vloženo 18. Květen 2012 Zdravím chlapi, nevíte někdo, jak tam drží ten držák na parkovací lístky? mám to v autě nějaké volné než to bylo dřív, tak nevím, jestli je to ulomené a mám shánět nový nebo je třeba to jen nějak přitáhnout Citovat
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Vloženo 18. Květen 2012 Taky se hlasim se stejnym problemem, je to volne, listky padaj Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 18. Květen 2012 Vloženo 18. Květen 2012 Vycvakněte ten plast sloupku směrem k druhému A sloupku. Jde to dobře. Pak uvidíte kde je problém. 2 Citovat
voltys Vloženo 18. Květen 2012 Vloženo 18. Květen 2012 Než to začnu kuchat, jde ten držák posunout výš? Protože přesně v tom místě mám přicuclej držák na okně pro tel. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.