Cjoctavian Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Som zvedavy na realitu... Ma niekto aj iny obrazok alebo info, ci to bude halogen/ xenon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 neverim, ze toto si niekto kupi...je to strasny gyc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 aspon keby tam neboli mracitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 dat to na auto ktere je cele tmave tak mozna, ale na te zlute je ta tmava jak pest na oko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Tak s tim nesouhlas, je to vec vkusu a nazoru a ja musim rict ze na tomto auti to vypada luxusne, cerna strecha, sloupky a kola s tema svetlama z toho delaji mazla takze ja davam Jo a ty mracitka taky super, aspon se schova ten cinskej design FL svetel - hold si na ne zvykam velice pomalu Editováno: 13. Květen 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 kazdopadne to treba vidiet nazivo... Napriklad tieto cierne na O1 sa mi pacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 jj mas pravdu, dokud to neuvidim nazivo tak neuverim ze jsou pekny na obrazku se mi totiz nelibi ani jedny, ale na Modrym Drackovy jsem mel to co mas plus-minus na fotce a byly nadherny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.