Přejít na obsah

Clarion...pomoc s nastavením


Host aka

Doporučené příspěvky

Zdar,

mám v autě čerstvě namontováno Clarion DXZ 468RMP a mám následující problémy:

1/ při příjmu telefonu anebo při prostém hledání signálu GSM telefonem se příjem rádia zruší a nevím, jak to vrátit zpět. Prostě se rozladí a už tam nemůžu žádnou stanici najít. Dle návodu jsem to nastavoval i se mi to povedlo dát do původního stavu, ale při následné obdobné situaci jsem tam, kde jsem byl. CD jede bez problému, jedná se pouze o tuner.

2/ už asi 10x jsem si ukládal stanice do paměti, pár nastartování tam třeba vydrží, ale druhý den (odhadem) jsou zase pryč a můžu ukládat znova. Věřte, že pořád dokola už mě to nebaví....

3/ v návodu píší, že se dá přeskakovat AM, AM2, FM1, FM2, FM3. Já ale při mačkání tlačítka jedu AM, AM2, FM2, FM3.....párkrát tam naskočilo FM1, ale to fakt nevím, jak se mi to povedlo.

Prosím o pomoc, jedu dle návodu, ale bezúspěšně.

PS.: Jak je to konkrétně zapojené nevím, ale rádio se vypíná samo po vyndání klíčku a zapíná se při otočení klíčku do 1. polohy (pokud nebylo vypnuté samostatně).

PPS:Jak hodně autorádiu svědší to, že se zapne při 1. poloze klíčku a při 2. poloze klíčku (nastartování) se zase restartuje...?

Za všechny odpovědi a rady moc díky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já se svezu s AKA. Mám taky Clarion sice jiný typ a zaboha nemohu naladit stanici manuálně-pouze auto-tzn. ukládá stanice podle síly signálu, když je nějaký slabší tak jej neregistruje a přeskočí ho.Potřeboval bych to tam natukat natvrdo. Neví někdo jak na to?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj AKA ... mel bych prosbu ... mohl bys mi udelat fotku toho radia jak vypada v octavce ? Pokud by bylo mozne jak ve dne tak v noci byl bych ti moc vdecnej.

Z dotazu odpovim na PPS ... je to normalni a nemel by to byt problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...