Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co na vaseho Yetika reaguji sousedi?

Nevim kde ho mam parkovat. Nerad bych ho nasel poskrabanyho. Ne vsichni tu maji auto a kdyz tak staryho pasata. A to ve dvore mame zastavarnu a sekac. Kdybych privez novou Q7 tak se nediv, ze to bud sousedy zrat. Ale ze jim bude lezet skodovka v zaldku, to me nenapadlo.

Vloženo

Asi je drazdi, ze mame 2 auta. Fabii jsem chtel dat protiuctem, ale velky technicak dostanu az za mesic. Takze nez ji budu moc nabidnout k prodeji, budu je tu drazdit.

Vloženo

Proč zakládáš 2 stejné témata? A rada? Viděl jsi Vrchni prchni? Kup si hadráka a budeš mít klid před sousedy. ;) Ikdyž dnes by ti i jeho záviděli lol

Asi jsem si nevsiml, ze tu je stejne tema. A to tu ted prochazim casto.

Vloženo

Pořiď si garáž, to je asi jediná rada pro tebe..

Já osobně počítám s tím, že kdokoliv a kdekoliv mi auto v mé nepřítomnosti může ať už úmyslně či neúmyslně nějakým způsobem poškodit. Sousedy neřeším, je mi jedno co si kdo myslí a hlavně s tím nic neuděláš...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...