Tomáš Vokoun Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Zdravím, máte někdo přehled jaká tlačítka je možné sehnat na středový panel? Levé mám (Oct1 /2003) vyhřívání, druhé ASR, třetí pozice jen záslepka a pravé víčko nádrže. Potřebuju si přidělat ovládání jednoho spotřebiče a rád bych využil tu třetí pozici. Ideální by bylo právě tlačítko pro vyhřívání (má aretaci i signalizaci) ale bohužel je zrovna krajní a byla by to pěst na oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 pak je vyhřev sedaček a ESP.. u toho výhřevu bys aspon viděl, že máš zapnutý tlačítku - svítilo by. Tak jsem měl původně napojenej zesík.. když jse chtěl poslouchat duc tak jsem zapl druhý tlačítko ovládání a když ne, tak jsem ho vypl. Mimochodem, jedno tlačítko výhřevu mám, tak ppokud se rozhodneš, můžem se za solidní cenu domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) Diky za nabidku, bohuzel ti nejak nejde poslat PM. Už jsem byl poučen že údajně existuje ještě tlačítko pro taxi (1U0 941 530), ale skoro se bojím zjistit kolik by stálo. Editováno: 22. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Tak to tlačítko Taxi vychází na nějakých bratru 706 kč viz Zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.