Přejít na obsah

Piskani p. levyho kola

funaki

Doporučené příspěvky

Zdravim, mam octu 1.9 tdi rv 2000, piska mi prerusovane levy predni kolo, jako by neco o neco skrtalo ale piska to jen v urcitym uhlu pri zatoceni doleva, delalo to pred vymenou brzd. kotoucu i desek. Ted jsem zkousel cistit brzdic,ten je v pohode. Nakonec jsem nechal vymenit i lozisko. Bez vysledku, nema s tim nekdo zkusenosti? Jediny co pomaha je mit zavreny okno a mit pusteny radio. Poradte cim by to mohlo byt. DIKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tohle mi dělalo vždy na zadních brzdách střídavě na jedné i druhé straně, pomohl neorigo servis kde to rozebrali komplet dali mi tam prý nějakou speciální pastu, nějaké prachovky či co komplet vyčitili písty a bylo po problému. Mechanik mi tvrdil že u zadku je to celkem pravidelná záležitost že by se to jednou ročně mělo udělat protože zadek chodí o dost míň než předek což je jasný při rozdělení brzdné síly, ale ve předu by to maximálně mohl dělat lehce koplý kotouč nebo náhodně špatně vrácená destička, ale myslím si že tam ještě pořád něco drhné a destička trošku ten kotouč líže.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...

Teď řeším ten samej problém.Dělá mi to při jízdě a při mírném natočení kol doprava nebo doleva.Nedá se to poslouchat.Ale začlo to dělat až když jsem byl na wabce a umýval kola.Myslím že se tam uvolnil nějaký bordel zapadl a zapadl kam neměl.Děla mi to jen u levého předního kola.Zítra to asi rozkopnu a mrknu na to.Nedá se to poslouchat.Podle mě to ale nebude brzdičem jak říkaš.teda myslím aspon v mojim pripade.Pač když jemne seslapnu brzdu tak to prestane.Vsázim na ten bordel

Editováno: , autor: Davedriver
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

ja som mal podobný problém s nejakým hučaním ale na Fabii, v servise mi taktiež povedali že nevedia čo by to mohlo byť, tak som skúsil jedného staršieho mechanika a ten už po sekunde jazdy zistil čo to je.

No zvláštny zvuk vydával ochranný kricí plech, nejako keď sa auto v zákrute natáčalo alebo keď bola jedna strana zaťažená plech začal hučať. Tak ho mechanik trocha vyhol smerom od kotúčov a bolo po probléme...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...