Přejít na obsah

parkovací žárovka na bixenonu


pala

Doporučené příspěvky

čao klucí,prosím vás o radu jak vyměnit parkovací žárovku na bixenonu?je to trapné ale nešlo mi to!a nikde sem to tu na foru nenašel!včera sem se do toho pustil,ale bez vysledku!oddělal sem tu zadní krytku světla,pravda místa tam vubec není a chtěl objímku se žárovkou vyndat ale objímka drží v parabole jak čert!!!tahal sem hodne silně že sem hejbal už aj s parabolou a div že jsem ji nezlomil!!!je v tom nějakej fígl???drží to na nějakým zobáčku nebo jak na to??a jak na přední blinkry ve světle??to se dělá jak??ze zadu od motoru se tam nedostanu vůbec!!někdo tu kdysy psal že tam dal místo žlutých žárovek bílé :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak hotovo :palec2: ale mužu říct že to byla pěkná mr..čka,na to že šlo jen o tak banální věc jako je výměna parkovačky!! :) rád by tu napsal nějakej postup,ale bohužel žádný není!!prostě tahat a tahat až vycvakne,ale bez poškrábaných prstů se to neobejde :)ale to že se hejbe s celou parabalou se mi vůbec nelíbí!!myslím,že to konstruktéři trošku zbytečně(upevnění objímky do paraboli)předymenzovali!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...