colins Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pri vymene pneu som si vsimol hrdzavy okraj prednych kotucov. je tam vydroleny material a rozne ryhy. myslite ze je to na vymenu ? sorry za zle foto z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 este jeden pokus o detailne foto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Kdyz se kouknu na 1. foto, tak se mi nezda, ze by kotouc byl na vymenu ani...Taky si myslim, ze tam nemas velkou hranu a muzu se zeptat kolik maj ty kotouce najeto? Ten rez bych neresil, ale kdyz se odlupuje material- z fotky to jde blbe videt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 No tak nevim, ale viděl jsem podstatně horší a brzdili i tak dost slušně. Čeho se jako obáváte podle mě jsou jak nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jojo vypadaj dobre ja bych je tam nechal...ten rez to je uplne normalka a vsetko kolem...kdyz kouknu na ty co ma tata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ak ti to vadi,prebehni to dratenym kartacom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nebo je nech lehce stáhnout na soustruhu, jenže stejně to bude hnedka rezaví!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ta "hrozná rýha" je po odebrání materiálu při vyvažování, ta už tam prostě byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ta "hrozná rýha" je po odebrání materiálu při vyvažování, ta už tam prostě byla. vdaka za upokojenie. kotuce maju 45 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Ty jsou ještě v poho, to nahoře vůbec neva, až je budeš mít takový tak jsou na výměnu Použité foto z fora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Ty jsou ještě v poho, to nahoře vůbec neva, až je budeš mít takový tak jsou na výměnu ty sou husty... po jaky dobe necinnosti takhle zrezively? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 není to moje foto vzal jsem to tady z fora jak tam píšu ale myslím že to bylo stále v provozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 aha, ale jestli s tim nekdo jezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Takhle vypadali kotouče na 106 co si koupila máma nebo možná ještě trošku hůř, brzdli to nic moc, ale pak se srazila rez a sou jak nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Taky bych ty kotouce neresil - vypadaji uplne normalne... I kdyz tu rez odstranis, tak po par dnech je tam ta rez zas, tak jak pise Klaca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 S těma od heckeera bych se bál objet barák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 colins: ja mam v podobnom stave kotuce a maju najazdene 83tkm. ich hrubka je 20mm takze este v pohode. minimalna je 19mm a nove maju 22mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Škodovka zaručuje životnost kotoučů na 80 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku To není prolis, to je odfrézovaný při vyvažování při výrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Škodovka zaručuje životnost kotoučů na 80 000km. To je snad vtip, to by se muselo najezdit těch 80000 km tak maximálně do dvou let, mě kotouče totálně zrezavěly na pracovní ploše asi po třech letech i když auto jezdí denně asi po 35000 km, destičky jsem zbrousil do roviny, namontoval nové kotouče a jsem zvědavý za jak dlouho zhnijou, škoda že nestojí 200 Kč jako kdysi na Favorita, to bych s radostí měnil jen kotouče a destičky by byly OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ja teda nevim, ale ja po 65tis. a 3 a pul letech mam kotouce skoro jako nove. Zhora pochopitelne zrezle jsou, to je na kazdem aute, ale jinak jsou naprosto v pohode. Predpokladam, ze jeste nekolik let vydrzi zcela v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja teda nevim, ale ja po 65tis. a 3 a pul letech mam kotouce skoro jako nove. Zhora pochopitelne zrezle jsou, to je na kazdem aute, ale jinak jsou naprosto v pohode. Predpokladam, ze jeste nekolik let vydrzi zcela v pohode. Napodobne,najazdenych 65tkm a kotuce uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku To není prolis, to je odfrézovaný při vyvažování při výrobě no jo nevěděl jsem jak to vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Škodovka zaručuje životnost kotoučů na 80 000km. To je snad vtip, to by se muselo najezdit těch 80000 km tak maximálně do dvou let, mě kotouče totálně zrezavěly na pracovní ploše asi po třech letech i když auto jezdí denně asi po 35000 km, destičky jsem zbrousil do roviny, namontoval nové kotouče a jsem zvědavý za jak dlouho zhnijou, škoda že nestojí 200 Kč jako kdysi na Favorita, to bych s radostí měnil jen kotouče a destičky by byly OK auto jezdí denne po 35000 km??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.