alesxx Vloženo 30. Červen 2010 Vloženo 30. Červen 2010 Zdravim, muze mi nekdo doporucit nejake DO ? Mam Fabii Ambiente s origo CZ, r.v.2005 Combi. Potreboval bych k CZ pripojit DO, na shopech je spoustu typu, nevim jaky vybrat. Hlavne aby montaz byla jednoducha, kterou zmaknu sam a potreboval bych funkci stahovani a zavirani oken a signalizaci blinkrama. Nemontoval nekdo neco podobneho? Muzete mi neco doporucit? Diky. Citovat
Milhausek Vloženo 30. Červen 2010 Vloženo 30. Červen 2010 kup originál komfortku která podporuje DO a vystřelovací klíč a vyjde tě to do 2000 a bude to ORIGO!!! Citovat
alesxx Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Vloženo 1. Červenec 2010 Ja myslel, ze tam komfortku mam, kdyz mam CZ s funkci dovirani a otevirani oken. Kdyz podrzim klic v zamku, tak oteviram a zaviram okna, tak sem myslel, ze staci k ty komfortce jenom nejak pripojit ten modul a hotovo. Kde bych nasel tu komfortku? Jak to vypada? Citovat
alesxx Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Vloženo 9. Srpen 2010 Tak uz vyrizeno, origo, komfortka, tritlacitko vystrelovak. Rovnou i tempomat, vsechno material i s praci za ctyrku. Prace na hodku a pul. Dekuji timto uzivateli fora alesja za perfektni praci a kdo by chtel neco takoveho, tak doporucuju. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.