mfh Vloženo 2. Červenec 2010 Vloženo 2. Červenec 2010 Zdravim, tak jeste bych mel jednu otazecku, vybiram RSko, jak uz jsem psal v predchozim topicu a ohledne toho jsem zjistil jednu zajimavou vec - puvodni motor 132 kW AUQ (tusim) vymenen za obycejnou 1.8 92 kW AGN - podle zaznamu v TP, kazdopadne, tech 92 kW to nema, turbo tam je, jede to jak to jet ma, chci se zeptat, jestli je to blby a nebo jsou motory AGN a AUQ identicky a rozdil je jenom v turbu navic v pripade AUQ ? Diky Citovat
Eresto Vloženo 2. Červenec 2010 Vloženo 2. Červenec 2010 Konstrukcne su "zhodne" asi tak ako motor skody 100 a 136.... a to turbo navíc.... Neni tam rozdiel iba v turbe. Je tam kopa odlisnosti od hladkej 92 kW. Citovat
mfh Vloženo 2. Červenec 2010 Autor Vloženo 2. Červenec 2010 (editace) zvlastni... jako nejvic mi je divny, ze to jede "spravne", dokonce i lip nez ostatni RSka zda se mi... Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Ray Vloženo 6. Červenec 2010 Vloženo 6. Červenec 2010 (editace) No já stále dělám přípravu na přestavbu z AGN na AUQ. sháním brzdy, těhlice, intercooler a řídící jednotku musím nechat překodovat s budikama, je tam mraky jinech věcí. Samotnej motor je jedna věc ale ty věco okolo. Shámím karoserii s papírama O1 RS Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.