dandoo Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Ahojte, neviete mi poradit nejakeho sikovneho elektrikara prip. firmu kde mi nahodia tempomat? ku Garnymu sa mi nechce ist dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Ahoj.Co tak na MY nahodime Aku mas fabku a rok vyroby?Mas tam aspon central? Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Ahoj.Co tak na MY nahodime Aku mas fabku a rok vyroby?Mas tam aspon central? Cau Makov,vies aj zohnat za solidnu cenu tempomat,alebo iba prilezitostne montujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 mozno keby som sa popytal tak by som aj daco zohnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 za 2300Sk by sa dal zohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 za 2300Sk by sa dal zohnat Ber to zatial iba ako sondovanie trhu...v pripade vazneho zaumu by som sa ti ozval.Na buduci mesiac sa chystam babke do Vrbveho ,tak dovtedy by som ti dal vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandoo Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 No mam r.v. 2001 1.4 MPi 44kW Comfort vybavu s PP takze by to malo ist bez problemov, v riadiacej jednotke ho uz mam nahodeny, ide mi len o natiahnutie kabelaze... mam aj packu, kolko by to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Za nejaku flasku by sme sa dohodli.Kabelaz mas vyvedenu z packy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Pocuj Makov,co obsahuje ten tempomat,co vies zohnat?Je to origo SKoda?Dal si mi chrobaka do hlavy...Mozno by som sa zastavil uz buduci tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Packa (klasicka fabiacka) + kabelaz. Dobra vec to je Mozno na bud tyzden pojdem do Ba pre oponentsky posudok tak by som mohol doniest.Ale len na otocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Packa (klasicka fabiacka) + kabelaz.Dobra vec to je Mozno na bud tyzden pojdem do Ba pre oponentsky posudok tak by som mohol doniest.Ale len na otocku. Ono ja by som to aj potreboval namontovat.Takze ak budes moct,hod mi cenu aj s montazou.Pre mna by bolo lepsie zastavit sa u teba a preteba asi tiez.. Aj tak mam cestu pobliz MY,musim skontrolovat hradze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandoo Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Makov, diky za rychlu odpoved, posielal som ti mail, snad si ho dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ak to chces montovat tak asi az za dva tyzdne to budem mat po statniciach a ked budem triezvy mozme sa dat na to Teraz sa intenzivne ucim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ak to chces montovat tak asi az za dva tyzdne to budem mat po statniciach a ked budem triezvy mozme sa dat na to Teraz sa intenzivne ucim. Super,tak by som sa ti ozval,ale na 99.9% ho asi vezmem za tu cenu A drzim palce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Dal jsem si páčku ze SUPERBA za 800 kč a funguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak mam ho zobrat?Lebo ja ho nepotrebujem.Tak nech mi doma netrci. Zo SuperB je dobra ale neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 MAKOV-a na moravu jezdíš?Třeba do Rožnova nebo Valmezu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 nejazdim ma sice poruke moravu.Preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Nic,špatně jsem to pochopil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak mam ho zobrat?Lebo ja ho nepotrebujem.Tak nech mi doma netrci.Zo SuperB je dobra ale neni. Potrebujes ho zobrat hned?ked to budeme montovat az o 2 tyzdne,potom uz bude cena ina alebo uz nebude moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nepotrebujem len hovoril ze packy ma ale len jednu kabelaz.Mozno bude a mozno aj nie o dva tyzdne.Alebo skus z Ciech ten konfortnejsi a aj lacnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nepotrebujem len hovoril ze packy ma ale len jednu kabelaz.Mozno bude a mozno aj nie o dva tyzdne.Alebo skus z Ciech ten konfortnejsi a aj lacnejsi. Tak skusim zohnat ten zo SuperBa a ked nie tak to skusim u teba a ked uz nebudes mat ,tak si to hodim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Alebo vies co,zober ho....domace prezle su domace prezle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zajtra som mino SR, kuknem na morave ci nebude lacnejsie.V stredu dam vediet co ako.Ci bude atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 zajtra som mino SR, kuknem na morave ci nebude lacnejsie.V stredu dam vediet co ako.Ci bude atd. Ok,potom daj vediet co a ako Pokial by bol lacnejsi a s SuperB packou to by bolo naj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.