Milaro Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Pro všechny zájemce o tempomat - páčku tempomatu ze Superba (je to ta komfortnější, dle ohlasů z fóra, číslo 3U0 953 513D) jsem koupil před 3 týdny v Karviné za 595,- Kč. Kabeláž jsem si udělal nakonec sám (něchtělo se mi přeplácet...) vyšla mě kompletně na cca 200,- Kč. Montáž tempomatu dle návodu z tohot fóra mi trvala 3,5 hod; dělaná cestou zespodu, tzn. bez demontáže celé palubovky. Takže finální cena za kompletní tempo = 800,- Kč (aktivace VAGem byla grátis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dano Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 mam tampomatovu packu s kabelážou za 1100Sk. motospike@nextra.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Ahoj, zhanam niekoho na montáž tempomatu v BA + okolie, octavia 1, TDi 81 kW, r.v.2001, motor AHF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.