Prosinec 2, 20204 r Zdar neviete niekto poradiť ako nakodovat denne svietenie cez hmlovky rv. 2012 či sa to vôbec dá
Prosinec 2, 20204 r Je tady vlákno Fabia2, tak snad seš správně. Denní svícení přes mlhovky je blbost, to být nemůže, ale denní světla vedle mlhovek. Jestli je máš a nesvítí, tak na to je vypínač vedle pojistek. A kódovat se na nich nic nedá. Je to obyčejné zapojení přes vypínače, mimo řídící jednotku.
Leden 5, 20214 r Ano, u dvojkové Fabie se musí dodělat dva kabely k mlhovkám, z interiéru tam vede jen jeden, rozdvojuje se až v motoru... Navíc se pak v interiéru zapojují na jiné kabelové vedení, resp. pojistky, než původní klasické mlhovky, v dílenské příručce je to když tak rozkresleno... Pokud by vůz neměl ESP, neměl by ani snímač natočení volantu a pak by asi Corner funkce neměla jak poznat, že zatáčíte...
Březen 21, 20214 r Hoj lidi. mám roomstera před facel. a chci tam dát rádio Swing z rapida (stejné jako ve facel. fabia 2) pojede mit to? děkuji
Březen 21, 20214 r @PepeSpeed Myslím, že už se to tu někde řešilo - předface má myslím CAN 1.6, face CAN 2.0, tzn. fungovat to bude leda s převodníkem a s něčím tam byly tuším problémy. Snad se zobrazením parkovacích senzorů na rádiu nebo se zobrazováním informací z rádia na maxidotu, něco takového. Zkus tady trochu pohledat. Upraveno Březen 21, 20214 r od JayBee1
Březen 21, 20214 r před 8 minutami, JayBee1 napsal: @PepeSpeed Myslím, že už se to tu někde řešilo - předface má myslím CAN 1.6, face CAN 2.0, tzn. fungovat to bude leda s převodníkem a s něčím tam byly tuším problémy. Snad se zobrazením parkovacích senzorů na rádiu nebo se zobrazováním informací z rádia na maxidotu, něco takového. Zkus tady trochu pohledat. parkovačky by nevadily maxidot trochu jo ale co už snad se to nebude vybíjet protože jsem nekde četl že starej roomster nemá vubec gateway jednotku třeba to pojede normalně :D to by byla výhra
Březen 24, 20214 r tak vymenil jsem v roomsterovi r.v. 2008 origo rádio dance za rádio z rapida 2014 swing a vše funguje bez jakekoli upravy. akorát jsem musel koupit redukci anteny z 1pinové na 2 pinovou. na maxidotu se mi už rádio nezobrazuje ale to mi nevadí, a se starým rádiem po vytažení klíče vyplo i rádio ted musim rádio vypnout manuálně. takže jsem spokojen po tom bububu co jsem si všudemožně přečetl to bylo uplně v poho
Březen 24, 20214 r to ti opravdu nevadí že musíš radio zapínat ručně? zapínání podsvětlení ti funguje? není lepší tam skutečně dát převodník can 1.6-20?
Březen 25, 20214 r podsvětlení funguje, dát 5tis za převodník jen kvuli maxidotu nemám potřebu. ještě mám prosbu koupil jsem origo parkovací sadu na rapida, potřebuji to zapojit nevíte o šikovném elektrikářovi třeba z wagem? dík
Březen 25, 20214 r to chceš na předface roomster montovat parkorací senzory z Rapida? tak na to zapomen
Březen 27, 20214 r Zdravim. Nevite co oznamena bajt 10 a bit 0? Popis je temp oleja 0. Dobre rozumimm ze kdyz to skrtnu tak mi teplotu oleja bude ukazovat od 0℃ az k maximum? Dekuji za informace. Upraveno Březen 27, 20214 r od TOMUS
Září 23, 20213 r Zdravím. Funkce coming home / leaving home. Nějak jsem tady nenašel zmínku. Co vše je potřeba aby to fungovalo? V dlouhém kódování mám možnost zapnutí, nicméně se vůbec nic neděje. Předem díky. Edit: tak jsem přeskočil stránku na které bylo něco málo. Nicméně opravdu to funguje pouze se start stopem? F 2 něco takového má? Upraveno Září 23, 20213 r od BeardedMan
Září 24, 20213 r CH/LH potrebujes svetelny senzor. Ak ti staci CH, tak ten myslim ide aj bez senzora, ale pred vystupenim z auta musis tuknut do packy dialkovych. Tak snad moc nekecam
Září 24, 20213 r Takové funkce vůbec nepřichází v úvahu, protože hlavní světla se rozsvěcí jen přímo spínači, mimo působení řídící jednotky, která by nějakou automatiku mohla zajišťovat. Snad by to teoreticky mohlo jít u START-STOP systému, jak píše Miro F.
Únor 7, 20241 r Dořešil prosím někdo vypnutí hlášení prasklé žárovky ? Chtěl bych do parkovaček a hlavních světel LEdky FABIA 2 FL 2011 .. nebo musím koupit LED co zaručeně nehlásí chybu ... Osram Night braker chybu hlásí .... A druhá věc nejde nějak nastavit US svícení ? nebo pouze v eeprom .. moc děkuji
Březen 7, 20241 r Panove prosim da se na Fabii2 (byt se mi jedna o VW polo) nastavit sviceni v prostoru pro nohy porad/pri zapnutych svetlech? diky
Březen 12, 20241 r Kde má dvojková Fabia svícení v prostoru pro nohy?? Upraveno Březen 12, 20241 r od Miro F.
Duben 21, 20241 r Ahoj dlouho jsem sem nic nepsal, tak je třeba Vás pozdravit. 🙂 Mám dotaz. Přítelkyně dostala Fabii 2 FL 2011 a ikdyž to je výbava elegance a kromě střešního okna má snad vše, včetně natáčení světel, tak nemá ESP?! Jde to nějak lehce dodělat? Má ABS a natáčení světel. Moc děkuji
Červen 5, 20241 r Mohl by mi někdo poradit jak správně nakódovat radio Swing v Roomstru m.r.2012 ? Diagnostika mi hlásí tuto chybu viz foto ale rádio normálně hraje. Používám diagnostiku OBD11 Pro. Díky předem.
Červen 5, 20241 r Ne, bluetooth modul nemám žádný a počet reproduktorů jsem nekódoval. Kdysi jsem koupil originální sadu zadních reproduktorů včetně kabeláže, vše zapojil a hned to hrálo. Bylo potřeba to kódovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.