JuraS. Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Pro nově koupenou š. octávii (za bazaru) hledám kvalitní servis. S ochotou a megalomanstvím v servisu který mám kousek od domu Škoda Auto Jarov nejsem spokojený..nechce se mi živit bandy darmožroutů, raději bych dílnu o 5 ti lidech se zlatýma českýma ručičkama...máte nějaký tip ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 mam vynikajici kontakt v Jenči, je to soukromník, ale šikovnej a naprostá spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Taky znám dva vynikající mechaniky /ne výměnáře/ v Satalicích, dáváme k nim auta celá rodina i spousta známých skoro 10let a všichni maximální spokojenost, kdyžtak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Pro nově koupenou š. octávii (za bazaru) hledám kvalitní servis. S ochotou a megalomanstvím v servisu který mám kousek od domu Škoda Auto Jarov nejsem spokojený..nechce se mi živit bandy darmožroutů, raději bych dílnu o 5 ti lidech se zlatýma českýma ručičkama...máte nějaký tip ? Ahoj, mam servis u nas na Zahradnim meste, je to pan Plachy, je to tam malicky, ale rodinny. Kazdymu autu udela "vstupni lekarskou prohlidku" na zaklade ktery rekne, co je , nebo neni potreba udelat. Hlida mi i pravidelny servisy. Pokud se neco deje, jako treba muj problem s klikovou hrideli, tak mi nejdriv rekne, co by s tim moh udelat, kolik to bude stat, jestli to chci origo, nebo ne a az pak meni a vsechno, co vymeni, mi pak da zpatky (ja mu to tam samozrejmne necham :-) ) Je milej a podle me ma taktiku, radsi neobirat, ale zaklada si na tom, ze "jeho" auta jsou vporadku a ze se k nemu jeho zakaznici vracej. Kontak je 777 259 354 Pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.