Berry Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Je to takové téma, aby řeč nestála. Ale ... Neskutečně mě se.e, jak mi na skle po myčce zůstane ten vosk. Včera jsem se v noci na hodinu dostal do ukrutného slejváku a fakt to bylo chvílema o hubu. Máte někdo zkušenost, jak to z toho skla po umytí v myčce dokonale odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 No já nevim, ale potom vosku voda stíká zatraceně dobře proč ti to vadí i stěrače mi potom lépe stírají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 No já nevim, ale potom vosku voda stíká zatraceně dobře proč ti to vadí i stěrače mi potom lépe stírají. Že by se v tom tříštilo světlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 tak to asi nezbyde nez to okno jeste umejt nejakym pripravkem na okna. no, jeste ze si auto myju rucne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ručně mýt auto? Na to jsem línej. Nevím, jak si někdo může libovat v tom, že po tom vosku dobře kloužou stěrače. Světla protijedoucího auta se rozlejou po celém skle a vidím úlné ho..o. Dřív se dělaly přípravky, co obsahovaly čpavek. S tím to šlo bezvadně. Dneska to prý škodí životnímu prostředí. Jasně, když to budu mýt nějakým čističem na okna, sundám to. Trvá to ale dlouho a není to na první pokus podle mých představ. Proto jsem se ptal, jestli nemá někdo nějaký tip, čím to rychle a dokonale dostat dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam... Mít svoje auto rád je, jak jsem zjistil, pěkně na ho*no. Leštíš si ho, hýčkáš si ho, ale jak někde zaparkuješ, tak těm okolostojícím je to totálně u p**ele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 to uz jsem zjistil taky kdyz mi to nejaka pitcha objela klicem...ale mam ho rad porad stejne, takze stale myju rucne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Luke288: No vida, zmena tematu a uz jsme za jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Je to takové téma, aby řeč nestála. Ale ... Neskutečně mě se.e, jak mi na skle po myčce zůstane ten vosk. Včera jsem se v noci na hodinu dostal do ukrutného slejváku a fakt to bylo chvílema o hubu. Máte někdo zkušenost, jak to z toho skla po umytí v myčce dokonale odstranit? Vem to Jarem, a pak vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ručně mýt auto? Na to jsem línej. Nevím, jak si někdo může libovat v tom, že po tom vosku dobře kloužou stěrače. Světla protijedoucího auta se rozlejou po celém skle a vidím úlné ho..o. Dřív se dělaly přípravky, co obsahovaly čpavek. S tím to šlo bezvadně. Dneska to prý škodí životnímu prostředí. Jasně, když to budu mýt nějakým čističem na okna, sundám to. Trvá to ale dlouho a není to na první pokus podle mých představ. Proto jsem se ptal, jestli nemá někdo nějaký tip, čím to rychle a dokonale dostat dolů. Kup to a nalej do sotřikovačů, myslím, že bude po problému(stojí to 144,-Kč, je to koncentrát): http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam... ja bych si auto taky myl rucne, ale nemam jaksi kde, kazdej nema flek pred barakem, nebo zahradu, takze tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam... ja bych si auto taky myl rucne, ale nemam jaksi kde, kazdej nema flek pred barakem, nebo zahradu, takze tak .. Sme na tom stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no, az si nekdy koupis novy auto, vjedes s nim do mycky a podivas se, co ti s tim lakem ta mycka udelala(protoze i ty hadrovy ho poskrabou), mozna me pochopis. svoje auto mam rad tak asi proto si ho meju sam... ja bych si auto taky myl rucne, ale nemam jaksi kde, kazdej nema flek pred barakem, nebo zahradu, takze tak .. njn, to pak chapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Máte někdo osvědčenou značku vody do ostřikovačů, nebo nějaký přípravek do ní, který spolehlivě sundá rozprsklý hmyz z mého nového čelního skla? Dost mě sere, že musím vyplýtvat cca 3 litry, aby to povolilo. Díky za věcné odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fido - budeš se mi asi smát, ale tohle já opravdu používám. Na mouchy je nejlepší coca-cola. Bez prdele. Než jdu ty zasraný mouchy umýt - do myčky , poleju to colou. Chvilku to nechám působit, pak to přejedu houbou znovu poleju a hrr do myčky. Kdo nevyzkoušel, ten nevěří. Přísahám na holou prdel. Všichni víme, jakou sračku (colu) pijeme, tak věřte, že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Palo - ten SONAX mám. Není to ono. Na běžně špinavé okno jo, ale na ten vosk se to moc nechytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fido - budeš se mi asi smát, ale tohle já opravdu používám. Na mouchy je nejlepší coca-cola. Bez prdele. Než jdu ty zasraný mouchy umýt - do myčky , poleju to colou. Chvilku to nechám působit, pak to přejedu houbou znovu poleju a hrr do myčky. Kdo nevyzkoušel, ten nevěří. Přísahám na holou prdel. Všichni víme, jakou sračku (colu) pijeme, tak věřte, že to funguje. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8725&st=25 HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fido - budeš se mi asi smát, ale tohle já opravdu používám. Na mouchy je nejlepší coca-cola. Bez prdele. Než jdu ty zasraný mouchy umýt - do myčky , poleju to colou. Chvilku to nechám působit, pak to přejedu houbou znovu poleju a hrr do myčky. Kdo nevyzkoušel, ten nevěří. Přísahám na holou prdel. Všichni víme, jakou sračku (colu) pijeme, tak věřte, že to funguje. Jo, to ti věřím, každý asi víme, co to udělá během chvilky se zubní sklovinou. Zajímalo by mě ale, co na to říká lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ja na to kdysi schrastil od kamose nejakej roztok, co pouzivaj v rucnich myckach, muselo se to redit, jinak to lak nerozchodil. to jsem si ani netrouf pouzit. pak jsem koupil odstanovac hmyzu od sheronu a to byla naprosta bomba. coca colu bych na auto fakt nelil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 bracha mi rikal ze luxus je taky odstranovac hmyzu primo od skodovky .. jenze tam asi nikdo z nas bezne na nakupy nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Palo - ten SONAX mám. Není to ono. Na běžně špinavé okno jo, ale na ten vosk se to moc nechytá. Trochu méně naředit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Taky mám problém,když setřu okno, objeví se mapy po stékající vodě.V noci se potkam s protijedoucím autem a vidím úplný ho.no.Jak se toho zbavit? Je to následek myčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.