Přejít na obsah

Dodělání klimatizace


makov

Doporučené příspěvky

Tak ako som pisal vedla podarilo sa mi zohnat kompletnu klimu do Fabie a tak sem davam nejake fotecky z montaze.

A kureni sa nachadza jeden kompletny kablovy zvazok z ktoreho su napajane snimace teploty vzduchu, ventilator,klapka....S nim netreba nic robit.Dorobit treba len Napajanie so 3 a 12(da sa prepojit na 10 polovej svorkovnici pri ventilatore) poistky,Pripojit na CAN-BUS, uzemnenie.Dalej idu dva kable do RJ dochladenia a jeden kabel napajanie snimaca tlaku a jeden na komptresor. Treba kuknut poriadne schemu.Na baterke treba dorobit dve poistky.Jednu pre RJ dochladenia a druhu pre ventilator.

Ja som nedaval kable cez prepojovaci box ale cez priechodku ako je ABS lebo som sa nemohol dostat do prepojovacieho boxu zo strany od motora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Nemáte někdo praktické zkušenosti s montáži klimy do Fabie?Zatím mám většinou negatívní reakce z různých stran,ale od nikoho kdo to skutečně montoval.Prodej a koupě nového vozu s klimou je momentálně pro mě nereálná,taky vzhledem k málo najetým km.Montáž bych chtěl zkusit sám,nějaké zkušenosti s autama mám,ale tohle je pro mě trochu neznáma..... Díky předem za vaše názory a zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V záruce už není,prošvihnul jsem garačku,a tady jsem toho moc ohledně zkušeností nenašel.

Ono těch zkušeností moc není, protože to tu montovali asi 2 lidi a byla to práce snad na několik dní, rozebrání celýho auta,,,, :o nejlépe mít postavený 3 vedle sebe, 1 z kterýho se berou díly, 2 do kterýho se montujou a 3 na kontrolu :D ,,,dělám ve škoda servisu, mám tu tým mechaniků a nešel bych do toho :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to fakt pracné a moc..... keď som videl celú vyhodenú palubku, tak to je sila.... ale sú týpci čo sa ti na to chytia v pohode..... napr. kamoš zozobral golfa IV do šróbika zvnútra a myslel som že to už nedá dokopy....ale dal :) Potom som sa ho spýtal že koľko by zobral za také rozobratie a zloženie... že 2000sk.. :smich::smich::smich:

Editováno: , autor: octavio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi to si chce len dobre zorganizovat najist sikovneho majstra a ide sa.KASKO dorabal do CLASSICA a bol problem s BSG je to tu na fore popisane.Treba vymenit za 6Q1 inak pohoda.A ten studeny vzduch stoji za to.Je to praca na cca 2dni je treba vela toho povyberat ale da sa to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Luďa uzamkl následující téma
  • Luďa odemkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...