Publikováno Srpen 2, 201015 r Tak jsem včera zkoušel do kufra naskládat kola a jak vidno z foto, bez problémů 3lidi a 3 kola, plus drobátko proviantu. Vyzkoušeno se sklopeným menším i větším dílem opěradla
Srpen 6, 201015 r Hlavně ten proviant... U tebe asi nebude platit, že úterý je krizový (suchý) den z dovolené, co? Jinak super, já bohužel musím umisťovat 3 dětské sedačky, takže kola putují na střechu.
Srpen 20, 201015 r Autor Tak mi to nedalo a ikdyž to nemá přímou souvislost s tímto tematem, vyzkoušel jsem v souvislosti s nákupem na naší víkendovou pouť, variabilitu zavazadlového prostoru. Všechno vychází a pasuje jako pr..l na hrnec, ten kufr nenavrhli konstruktéři jen tak náhodou.
Srpen 21, 201015 r Je to stara kokta, ale myslim ze kufr je hodne podobny - 2 x bicykl a tasky a pod kola jsem oddelil cernym papirem aby se o sebe neposkrabala takze spodni kolo je spatne videt, ale riditka najdete Upraveno Srpen 21, 201015 r od Host
Srpen 31, 201015 r Já jezdím se sklopenýma zadníma sedačkama nerad a pokud to jde tak se tomu vyhýbám. Máte to tam doufám něčím přivázaný proti posunutí při brzdění...? Aby jste nedopadli jako můj strejda. Vezl se sklopenými sedadly v kufru někam zlikvidovat starou pračku a někdo mu udělal před semaforem myšku. Tak šlápnul na brzdy, ale pračka přijela z kufru až na místo spolujezdce... takže krom pračky ještě úspěšně zlikvidoval sedadlo
Září 19, 201014 r Taky jsem tak parkrát jel, ale popravdě není to moc bezpečný, slyšel jsem historku a klukovi co jel lyžovat a lyže měl v interiéru po nárazu se lyže v prostoru rozkmytaly a těžce ho posekaly. Takže nevím chtělo by to vymyslet nějaký uchycení. Bohužel neuznávám moc "kola na střeše".
Září 19, 201014 r Mooc pekne naskladane panove, ja spis premejslel udelat nejakej drzacek abych tam nacpal dve kola bez sundani zadnich kol a aby se neodreli, dumal sem nad nejakou deskou kam bych chytl predni vidlu a zadni kola bych k ni pripl nejakejma paskama. Kdyby ste toto nekdo mel, tak prosim foto. At nemusim nic vymejslet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.