Přejít na obsah

Originál rádio MS 220


Doporučené příspěvky

Dobrý den přeji všem Škodovákům.

Měl bych na vás s dovolením dotaz. Před nedávnem mi přestalo skoro hrát jedno stereo, skoro myslím tak, že nehrálo, ale začalo hrát při najetí do nějaké nerovnosti na silnici (hrbol, díra, apoD.). Myslel jsem si, že je to vypadnutý konektor na straně repráku, ale po rozdělaní jsem zjistil, že tam je vše v pořádku. Nyní mi tedy zbývá strana druhá a to "strana" od rádia. Mám stařičké rádio MS 220 (viz. foto) a vás žádám o užitečné rady. Četl jsem, že rádio jde oddělat podomácku. Mohl by mi někdo popsat kroky, jak na to? Plíšky předpokládám strčím do těch dírek na každé straně rádia. Jde předtím vytáhnout i ten kastlík pod rádiem? Použil jsem hrubší sílu a stejně se mi to nepovedlo, možná se moc bojím.

A snad poslední věc. Nezakóduje se mi rádio při vytažení? (kód tam teď žádný nemám). Děkuji všem za ochotu a případné odpovědi.

MS 220:

post-52413-033613200 1280931881_thumb.jp

edited:

Hotovo, rádio vytaženo i bez pomoci, děkuji. . .

Editováno: , autor: paTaNiNho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Hymbajs

Nebudeš věřit, ale mě tohle trápí tak poslední půl rok a dneska mi vypadl i druhý repro.. takže jsem bez muziky a tak jsem začal už rázně přemýšlet o vyndání rádia :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu ty "drátky", co tam dávají, kdyby tam dali pořádný lanka, nemusel se člověk prdět s překrouceným kabelem =/ . . . štve mě to, rádio jsem vyndal, pohrál si s kabílkem (je prostě někde překroucený), repráky hráli oba, ale čekal jsem, že, jak najedu do první díry, jsem zase zpět na jednom, projel jsem několik děr a levák stále hrál. . .do té doby, než jsem řádně zatočil do zatáčky =D (kupodivu pravotočivé). . .ach jo. . .jinak, zda ti to dělá kabel u rádia hravě vyzkoušíš tím, že v tom kastliku pod rádiem zevnitř řádně zatlačís nahoru (lepší v někde vzaději). . .či pokuď jsi našel jinačí fígl, dej mi prosím vědět, díky a přeji hodně zdaru a trpělivosti či gratuluji k dobře odvedené práci. . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim,

mam presne ten isty problem, prestalo hrat prave repro, sem tam to naskocilo po prejdeni nerovnosti, prudsej zakruty, potom zas prestalo :)

Tiez som zistil kam treba zatlacit (z vnutra na ten kastlik ktory neviem vybrat ani silou, pripadne z vonku na radio, alebo jebnut po palubovke z vrchu) chvilu to hra potom zase nie.

Povedal som si sice ze je to kram ale aj tak neskutocne ma to vytaca. Riesitelia predomnou, zavada je v kabloch, alebo radiu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...vyzkoušel bych jiné rádio...protože to co je na obr. tomu se rádio nedá říct :p

...pravděpodobnost, že to dělají kabely je malá...i když dávál jsem rádio do nové FII a byly skříplé kabely takže to šlo do zkratu...ale vám rádio dřív hrálo...ceny nových rádií už jsou směšný...teda myslím rádií...žádný LG, Sencor apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Doporučuji asi po vytažení nové rádio, nabízí nové možnosti, lepší zvuk. Jaké rádio, záleží jak jste náročný posluchač :) Doporučil bych asi Blaupunkt, nabízí takřka zlatý střed, kvalitní, levný, jednoduchý a pěkný. Mám dojem, že i koncern samotný má rádia od Blaupunkt a reproduktory také. Jak psal fancarhifi ceny jsou opravdu směšné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...