Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

SDI motor nema podavacie cerpadlo v nadrzi- pred naftovym filtrom. ;)

Pri vymene filtra si nevymenil tesniace gumicky 2kusy cierna a modra na ventile co ide do palivoveho filtra. Pricina padania a zavzdusnovania. :)

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

gumičky jsem vyměnil pro jistotu zajdu koupit nove,ale nevim dneska se mi to stalo zase tyden je vše OK a pak se to zase posralo a oprava je takova sundam ten ventil jak ho vytahuji tak to zasyči jak ,kdyby tam byl podtlak,doleju naftu do pal.filtru do plna a pak točim dokad to nechytne ,pal.filtr mam polsky filtron

Vloženo

tak nakonec jsem jen vyčistil plovak a nechapu jak se tam mužou dostat male kaminky a rez snad to bude stačit a nebudu muset čistit celou nadrž a ve finale jsem poničil tohle nevite jak se to jmenuje nebo kde se to da koupit ne netu jsem to nikde nenašel.dik

post-50830-049886100 1281885954_thumb.jp

Vloženo

Je to rychlospojka na palivovom potrubi. Musis kupit nove vedenie-potrubie. Kupis nove v skoda predajni alebo na vrakovisku. To vedenie sa rozpaja hned za nadrzou dlzka toho vedenia je cca 20cm.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...