Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hledám nejnižší výrobní číslo kastle a motoru nějakého dochovaného litra. Tak se pochlubte, pokud to není tajné. Myslím, že by to mohlo být docela zajímavé!

Vloženo

To je ta předsériová výroba Škoda 990 NOV Favorit Sedan. Od roku 1960-61 bylo vyrobeno asi 48 kusů. Padesátku ještě doplňovaly dva kusy ( 991 Roadster a 990T Tudor) :)

Vloženo

Já jsem se stal nedávno majitelem jedné škody 1000 mb. Motor 1278, kastle 585, vyrobena 4.6.1964 a tak hledám jestli je ještě někde dochována starší...

Vloženo

Jo první série, ještě absolutně bez jakýchkoli úprav a inovací ve výrobě, první byla až od čísla motoru 2500 a to zkrácení předních pružin. Chystám pár fotek a regnu se i na škoda virtu.

Vloženo

Zajedu trochu mimo.

Já měl ve š125 motor z 1100mb z roku ´68 (ještě se utahuje hlava pomocí matek a né šrouby)najeto cca 450000km s jedním g.o. v servisu Mar.Lázně v roce 1989 od té doby v š125 "m" s 5q. Super na opravy, dobrá spotřeba, atd.

Bohužel už neznám číslo v roce 2009 ekolikvidace:-( - na kulnu na dřevo:-).Po 41letech provozu.

...

Teď Fabia 1.4 50kw, a srdce bije v modernější verzi dál i když je to vlastně prapravnučka.

:::

"MB" je nejhezčí auto od Škody - v modré barvě:-)

Vloženo

Hlava pomocí matek se utahovala pouze do 12/65. Od 1/66, čili od čísla motoru 087 934 jsou matice nahrazeny šrouby. Z toto plyne, že si měl motor novější a navíc všechny jedenáctky měly šrouby!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...