Přejít na obsah

Rozsvícení předních blinkrů po zapnutí světel


KaizerSoze

Doporučené příspěvky

promin ale tu tvoji plnou polní mám prostě už tak dlouho že chci změnu.. všechno na tom autě je origoš včetně naštěstí i těch celkem vydařenejch kol..

píčovina je dle mě si lepit na auto nějaký plastíky od miloteku atd.. i když nic proti tomu..

já jsem chtěl X6tou a nakonec jsem si řekl že zůstanu jestě nějakou dobu tam kde jsem a je mi tam fajn.. jen chci aby mi svítili blinkry vole :)lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A prosim vás.. vyvarujte se postům typu.. že x6 stojí za piču.. já vim že stojí.. ale s tim autem se fakt oproti X5 svezu.. a o to mi de.. :) + to že sav chci pro to že mám několik chat a jezdím občas na ryby.. na což mi X6tá stačí a nepotřebuju X5tou do který líp naložim ledničku než do X6tý..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně to nechápu k čemu je to dobré! Asi aby si každý myslel, že to tam máš nějaký zkrat a proto ti to svítí! Když máš všechno originál tak proč u toho nezůstaneš! Mám radu! Odpoj přerušovač blinkrů a zapni si je! Pak ti budou svítit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

chalani mam taky problem ze mi nesvieti intros myslim teda stropni lampicka,dvere ani vo spetnych zrkadlach dal som aj tu RJ ci BSG taka krabicka nevyznam sa tomu a dal som to do druheho superba tak ona je dobra ta RJ a poistky skontrolovane a neviem prist na chybu co to moze byt mal stym niekto skusenosti alebo sa stretol stym vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...