Květen 14, 200817 r Nevíte někdo prosím, jak má vypadat kabeláž na tempomat vedoucí ke krtící klapce? Škrtící klapka i řídící jednotka tempomat zvládá, ale stejně to nefunguje, tak tam chybí asi kabeláž :-( VAG žádnou chybu neukazuje, ukazuje správnou funkci tempomatu
Květen 15, 200817 r Nevíte někdo prosím, jak má vypadat kabeláž na tempomat vedoucí ke krtící klapce? Škrtící klapka i řídící jednotka tempomat zvládá, ale stejně to nefunguje, tak tam chybí asi kabeláž :-(VAG žádnou chybu neukazuje, ukazuje správnou funkci tempomatu čaues je potrebné pri dorábke tempomatu dať dole palubnú dosku? ako to robia v škodovke? dík
Květen 15, 200817 r Nikakú inú kabeláž nepotrebuješ. Ako pozerám podpis, máš 1,2HTP 40kW? Nečítal si príspevky na skorších stranách??? Nevíte někdo prosím, jak má vypadat kabeláž na tempomat vedoucí ke krtící klapce? Škrtící klapka i řídící jednotka tempomat zvládá, ale stejně to nefunguje, tak tam chybí asi kabeláž :-(VAG žádnou chybu neukazuje, ukazuje správnou funkci tempomatu Taktiež treba čítať na stránkach v tejto téme.... čaues je potrebné pri dorábke tempomatu dať dole palubnú dosku? ako to robia v škodovke? dík
Květen 18, 200817 r super, minus liter na sto km, akurat manik mal inu schemu a trvalo to trochu dlhsie, pristrojovku nedaval dole, ja som spokojny... :palec2:
Červen 8, 200817 r Dotaz: Když jedete na tempomat, a pak vyšlápnete spojku, taky se vám na mžik vyskočí otáčky? Nejvíce je to to znát, když je motor hodně v tahu a pak přijde odlehčení (sešlápnutí spojky) a otáčky vyletí o cca dílek (max.250ot) nahoru (asi než zareaguje elektronika) a pak padají...
Červen 8, 200817 r Nikakú inú kabeláž nepotrebuješ.Ako pozerám podpis, máš 1,2HTP 40kW? Nečítal si príspevky na skorších stranách??? Příspěvky jsem čítal. Chci ho ale na autě rozchodit, když to jednotky podporují. Budu měnit škrtící klapku, tak jsem chtěl vědět, jestli náhodou není třeba ještě jiná kabeláž
Červen 9, 200817 r no niesom sdi istý, môžem dnes skúsiť ale videl by som to na neskoré zopnutie spínača spojky Dotaz: Když jedete na tempomat, a pak vyšlápnete spojku, taky se vám na mžik vyskočí otáčky? Nejvíce je to to znát, když je motor hodně v tahu a pak přijde odlehčení (sešlápnutí spojky) a otáčky vyletí o cca dílek (max.250ot) nahoru (asi než zareaguje elektronika) a pak padají...
Červen 9, 200817 r no niesom sdi istý, môžem dnes skúsiť ale videl by som to na neskoré zopnutie spínača spojky Spínač spojky spíná...alespon podle hodnot ve VAGu...
Červen 10, 200817 r Ahojte, mám Fabiu 1,4 44kw namontoval som tempomat a po aktivácii sa objavila chyba: 18045 datovy can-bus pohonu, chýbajúca odozva od elektroniky ZE. Neviete mi poradiť, čo s tým?
Červen 10, 200817 r Ahojte, mám Fabiu 1,4 44kw namontoval som tempomat a po aktivácii sa objavila chyba: 18045 datovy can-bus pohonu, chýbajúca odozva od elektroniky ZE. Neviete mi poradiť, čo s tým? Nekomunikuje RJ motoru s BSG - aku mas BSG?
Červen 11, 200817 r Skúšal som stlačiť spojku aj v zábere a otáčky nevyskočili. Niečo také si pamätám mi vravel fabka čo má TDI že sa mu deje. Dotaz: Když jedete na tempomat, a pak vyšlápnete spojku, taky se vám na mžik vyskočí otáčky? Nejvíce je to to znát, když je motor hodně v tahu a pak přijde odlehčení (sešlápnutí spojky) a otáčky vyletí o cca dílek (max.250ot) nahoru (asi než zareaguje elektronika) a pak padají... Vymeniť za 6Q1 alebo 6Q0 Mám BSG 6Q2937049. Čo s tým? Vďaka.
Červen 11, 200817 r Vymeniť za 6Q1 alebo 6Q0 OK, vďaka. Idem na to Upraveno Červen 11, 200817 r od igyHan
Červenec 17, 200817 r Ahoj vsetci, nechcem zakladat novu temu, tak sa pytam tu. Prosim o pomoc so zapojenim tempomatu. Presiel som tu komplet vsetky temy o tempu, ale nikde som sa nedozvedel napinovanie konektorov. Problem je v tom, ze som si objednal packu aj s kabelazou ale na konci packy mam len 6 kablov bez konektoru do BSG. Konektor som uz zohnal. Moja otazka je: Ako ho napinovat? Ak spravne rozumiem tej scheme z DP tak : 5.pin z packy prepojit s pinom 2 v XS3 BSG 2.pin z packy prepojit s pinom 5 v XS3 BSG 3.pin z packy prepojit s pinom 6 v XS3 BSG 6.pin z packy prepojit s pinom na brzdovom spinaci, alebo inde k +12V 4. a 7. pin z packy prepojit spolu a potom s pinom 3 v XS3 BSG + z tohoto pinu tahat kabel k T11a/10 ? - su vsetky 3 tieto kable spolocne prepojene? - rozumiem tomu spravne Vopred vdaka za odpoved. Upraveno Červenec 19, 200817 r od Marcello333
Červenec 17, 200817 r Autor Nekomplikuj si život. Máš pravděpodobně kabeláž tempomatu určenou pro OI . Vyměň si ji za kabeláž na Fabii
Červenec 17, 200817 r Tak dik za pomoc, ak nejaku mas tak vymenim za moju na O1 Upraveno Červenec 31, 200817 r od makov
Srpen 14, 200817 r Viem ze to tu niekde bolo ale opakovanie matka mudrosti. Cely tempomat sa da zbuchat do 1500SK. V cenniku je packa ktora ma lepsiu cenu cca 1050SK. prikladam aj foto. Packa 3U0953513D 01C KONEKTOR DO BSG 6Q0937702A KONEKTOR DO PACKY 8L0972980 Upraveno Srpen 14, 200817 r od makov
Září 10, 200816 r Ahojte, prosim kto mi namontuje tempomat. Som zo Senice. Vopred dakujem. Upraveno Září 10, 200816 r od alexa
Září 23, 200816 r Potřebuji poradit jaký pin patří do konektoru T11a (pozice 10) v propojovacím boxu na příčné stěně? Je to pin mini iso samec (viz. obrázek)? Upraveno Září 23, 200816 r od rh+
Září 23, 200816 r to neni ono A co tam tedy patri? Asi tento pin. Mas pripadne cislo z ETKY? Mam to rozdelane a tento pin mi chybi. Diky. Upraveno Září 24, 200816 r od rh+
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.