Vítězslav Rauch Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 U kombíka se nedávaj repráky do zadních dveří, ale menší ovály vedle roletky kufru. V zadních dveřích je má jenom krátká, ale je to na prd, ty vejškáče hrajou pěkně do ucha spíš spolujezdci a řidiči a to je dost nepřirozený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 A co ty dráty? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) Ještě jednou zdravím. CHlapi nevíte někdo co to je za dráty v těch zadních dveřích? Dneska jsem zjištoval co bude potřeba udělat kolem těch repráků a zjistil jsem, že tam vede pět drátu. Tři z nich jsou určitě centrál a ty dva co to může být? Neví někdo? Dík za pomoc. A co takhle DVEŘNÍ SPÍNAČ, kterým se komfortka dozvídá o tom, že někdo použil kliku a že má rozsvítit vnitřní osvětlení, protože si vašnosta umanul vlézt do autí dveřma a ne voknem...? Editováno: 8. Duben 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zdravím Ekkara. Jsem v těchto věcech teprve učen a raději se poptám než začnu rozebírat a odvrtávat kryt ze dveří! A jsem rád, že tady na foru někdo pomůže bez nějakých řečí! Všechno na autě si dělám pokud můžu sám před panelákem a jestli to někdo zná, tak ví co to znamená, když se seběhnou všichni ti chytří z baráku! Tak se snažím co nejvíce zjistit, a pak to co nejrychleji udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 čau, mám F1 combi, chci dát dozadu repro. Jak jsou na tom tyhle: http://aukro.cz/magnat-car-fit-style-9152-4x6-2-pasmove-i2248744052.html Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 ...jsou na tom tak, že budou hrát, ale nečekej za tu cenu dobrou reprodukci.Taky jsem měl v nabídce levné repro, ale nemělo to valný smysl takže je lepší připlatit. http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/165-2-4x6/5/1182-crunch-DSX462 ...vzhledem k velikosti membrány je lepší klást důraz na kvalitnější reproduktor...ale pokud cheš ze zadu jen něco slyšet...proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Zdravim, fabia kombi 1 koupil jsem oreginal repraky dozadu ty ovalne male na vrakovišti jen tak,ale nevim do každeho repraku vedou 4draty ,musim zapojit všechny nebo stači jen dva???děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Myslim že by měli být spojené s výškáčema? Já to tak mám na Fabia II sice v zadních dveřích? Zkus kouknout na HTcar Vsetín dodavají repro pro Škodovky a pošlou ti třeba jen kabeláž. Objednával jsem už 2krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 diky už to chapu na ty druhe draty se pak napoji ty vyšky co jsou ve dveřich je to tak i na přednich dveřich........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Jo přesně tak jinak to nebude hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 (editace) tak už to mam zapojene a hraje je to,jen nevim musi se dat plus na plus a minus na minus nebo je to jedno?????děkuji Editováno: 13. Červen 2012, autor: zdenek1712 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Můžeš to dát tak i onak, ALE NA VŠECH REPRECH TO MUSÍ BEJT STEJNĚ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.