Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mam na sportcontact5 najeto 30.000 km a zadne sjizdeni do pily jako na dunlopech nepozoruju jo a spotreba oproti dunlopum je o par deci nizsi.

• 8 měsíců později...

Ja mam ma mojom S2 103kW sedan continetalcontisport 5 225/45 R17 Y. Predchadzajuci majitel na nich najazdil cca caz 60 tis. km (mozno aj viac)

Ja som bol dnes v servise kedze auto vydavalo od prednej napravy huhlave zvuky (hu hu hu :) ) s tym ze mam vadne nejake lozisko. ale povedali mi ze loziska su ok

(nie su pocut) ale na 3 pneu je z vnutornej strany pila. a ze ten huhlavy zvuk teda urcite robia pneu... Moze to byt tak? mozu mat zle pneu aj takyto huhlavy zvukovy prejav?

(je to viac pocut pri nizsich rochlostiach) dezen je max 2 mozno viac mm. Som myslel ze na nich spravim este sezonu ale uz asi neee :)

Ano, me to delaly dunlopy tak, ze jsem je musel vyhodit a to mely vzorku jeste dost. Da se tomu predejit tak, ze se pneumatiky prohazuji krizem nejelep po kazdych ujetych 10tis km.

ano muzou to delat pneu... udelali se mi jednou od brzdneni plodky na zimnich pneu... pri dalsi sezone jsem dal predni s ploskami dozadu a nestacil se divit... po vymene pneu vse ok... bylo to na O1

• 4 měsíce později...

ahoj pánové, na konci záruky mi začla hučet zadní náprava.....vyjádření servisu je, špatné zadní gumy. Bla bla povídačky, že za to mohou české silnice, že tam jezdím v kombíku většinou sám atd......aktuálně  Dunlop SP Sport Fastresponse  najeto cca 55tkm......což jak tak čtu není špatné :-) vzorek min 4mm ještě.....máte tip na nové obutí? Díky....

zdar,

tyhle gumy se opravdu nepovedly, mě dělaly to samé ve 47, koupil jsem Conti5 a bez problému, tiichoučko, najeto dalších 45.

To zni dobre...i kdyz o continentalech mi ve skodovce tvrdili, ze jsou tvrdsi a budou na to nachylnejsi :) ale neni nad realnou zkusenost.....

Ty dunlopy co se tyka jizdnich vlastnosti hodnotim pozitivne, ale az na tu pilu.... Premyslim jestli vzit vsechny 4 a nebo jen dve na zadek co huci....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.