Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Moje TDI uz zacina rano chudak brecet ze musi startovat na dva valce tak ho chci usetrit a vymenit zhavici svicky uz sou fakt kaputt, ale jaky koupit? co doporucujete?

To co tam má být, takže BOSCH. Cena v ATUOKELLY asi 320.- Kč.

• Autor

to vim ze tam muzu dat origo, ale naky jiny, lepsi, nedela nekdo?

to tam máte mráz??? Tdi od 5 stupňu nad nulou nežheví!!! jestli dlouho točí, tak možná starter, předvstřik...

To co tam má být, takže BOSCH. Cena v ATUOKELLY asi 320.- Kč.

já kupoval za 195,- ks Bosch

jo, a startovalo mi to jen na tlaky, tj. s kaput všema 4 žhavičkama i v -19°C!!!

Tak bych problém hledal jinde.

jo, a startovalo mi to jen na tlaky, tj. s kaput všema 4 žhavičkama i v -19°C!!!

Tak bych problém hledal jinde.

Ale uvědom si, že ty máš nejlepší auto ze všech aut na světě.

Tobě to startuje bez žhavení při mínus teplotách, naftu ti to nežere ale skoro vyrábí atd. atd. atd. :smich:

Kup Bosch, nejsou vubec spatny, a mas vystarano -_-

Bosch 0 250 202 022 doporučená koncová cena Kč 307,--.

jeste sou dobry berutky nebo tak nejak se menujou a jeste sou jedny a sou prej jeste lepsi ale ty nevim jak se menujou rikal me to kamos co dela v servisu

tak sem mu volal a nejlepsi sou BERU :-)

a jak je to s tim nezhavenim od +5 stupnu? to znamena, ze ted, kdyz je teplo nemusim cekat nez zhasne zhavici kontrolka? proc se teda vubec rozsvicuje?

nerad bych aby to upadlo v zapomneni, docela me to zajima...

Moje TDI uz zacina rano chudak brecet ze musi startovat na dva valce tak ho chci usetrit a vymenit zhavici svicky uz sou fakt kaputt, ale jaky koupit? co doporucujete?

Urcite ber BOSCH.Je to na tutovku.

Prosímtě než s tím budeš něco dělat , tak si ve starších příspěvcích fora najdi jak změřit žhavicí svíčky jestli jsou dobré. V některém příspěvku se správně píše, že octa nad 5 stupňů nežhaví. čidlo teploty dává povel řídící jednotce ke žhavení. Jinat svíčky Bosch (čísló tu již někdo citoval) nebo BERU Beru 0 100 226 227.

Je to rovnocenné jestli jedna nebo druhá značka. I z provýroby bývají oba typy.

V tvém případě a špatných startech v tomto období bych hledal příčinu někde jinde.

• Autor

neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo

neboj, svicky jsem si promeril uz davno, rikam ze jsou dve spatny s tim zhavenim nevim, vim jen ze na podzim jsem mel stejny problem - vymenil jsem je a startovalo to jak vino.... koupim vsechny ctyri novy Bosch a hotovo

že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel.

• Autor

že by ti po půl roce odešli žhaviče? kolik jsi najezdil? Pokud ti opravdu odešli hledej chybu jinde, třeba si tím ušetříš nákladnější opravu jako jsou např. propálený písty od špatnýho rozstřiku atd. Jinak ty žhaviče kvalitně vyjdou nastejno a jestli myslíš že existujou nějaký tzv. tuningový jak se říká a každej zasvěcenej ví jak se věci u zapal. svíček mají tak o takových dieslových jsem ještě neslyšel.

já právě na podzim měnil jen ty dvě špatný a teď jsou v háji ty druhý dvě.... předtím nevím ani kdy naposledy měněno takže pevně doufám že to jsou jen žhaviče

a jak je to s tim nezhavenim od +5 stupnu? to znamena, ze ted, kdyz je teplo nemusim cekat nez zhasne zhavici kontrolka? proc se teda vubec rozsvicuje?

Nemusíš. Je to napsané v návodu k obsluze (O1). Krátce po zapnutí "zapalování" se pro kontrolu rozsvítí všechny kontrolky.

• Autor

ma nekdo moznost za levnejsi cenu ty BERU svicky nez ve skodovce? tam chtej za jednu 719Kc

jeden poznatek.Pokut ráno startuji okamžitě,ale opravdu okamžitě,tzn na jedno rychlé okamžité otočení klíčku,vůbec nehledím na kontrolky tak auto okamžitě bez známky pochybění startuje ihned.Toto mi dělala i předchozí Octávka.

já právě na podzim měnil jen ty dvě špatný a teď jsou v háji ty druhý dvě.... předtím nevím ani kdy naposledy měněno takže pevně doufám že to jsou jen žhaviče

proč jsi nevyměnil všechny najednou? trochu v tom postrádám logiku v přirovnání k ponožkám si taky určitě neměníš jen jednu ale obě

• Autor

proč jsi nevyměnil všechny najednou? trochu v tom postrádám logiku v přirovnání k ponožkám si taky určitě neměníš jen jednu ale obě

předtim sem vyhrabal doma akorát poslední dvě tak sem vyměnil jen ty co byly špatný... ted už to vyměnim všechno, jen bych rád za nějakou příznivěší cenu než 4x720...

• Autor
jeden poznatek.Pokut ráno startuji okamžitě,ale opravdu okamžitě,tzn na jedno rychlé okamžité otočení klíčku,vůbec nehledím na kontrolky tak auto okamžitě bez známky pochybění startuje ihned.Toto mi dělala i předchozí Octávka.

tak to sem jeste nezkousel, zejtra rano to prubnu, to sem zvedav

Zdar - kde přesně ty žhavící svíčky najdu? Nechci s takovou prkotinou do servisu a vyměním si je taky a sám...díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.