octavka19tdi Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 měl bys to vytočit po směru hodinových ručiček, je tam místo ve lterým to vyskočí aten prostředek by měl být zamáčklej Diky za radu,povedlo se. Ted uz jen odpajet ty dratky ktery drzi ten tistak a hura vymenit ledky.Ja to jeste vymenuju i z odporama abych nemusel furt tocit regulatorem.Davam bud 2k2 nebo 3k3 smd odpory,podle toho kolik je ledek v serii,nebo jestli je jeden odpor na jednu ledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 měl bys to vytočit po směru hodinových ručiček, je tam místo ve lterým to vyskočí aten prostředek by měl být zamáčklej Diky za radu,povedlo se. Ted uz jen odpajet ty dratky ktery drzi ten tistak a hura vymenit ledky.Ja to jeste vymenuju i z odporama abych nemusel furt tocit regulatorem.Davam bud 2k2 nebo 3k3 smd odpory,podle toho kolik je ledek v serii,nebo jestli je jeden odpor na jednu ledku. vyprdni se na pajeni tech dratku, vytlac je z tech mosaznejch pacek, a pak to zpatky jen nacvaknes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 měl bys to vytočit po směru hodinových ručiček, je tam místo ve lterým to vyskočí aten prostředek by měl být zamáčklej Diky za radu,povedlo se. Ted uz jen odpajet ty dratky ktery drzi ten tistak a hura vymenit ledky.Ja to jeste vymenuju i z odporama abych nemusel furt tocit regulatorem.Davam bud 2k2 nebo 3k3 smd odpory,podle toho kolik je ledek v serii,nebo jestli je jeden odpor na jednu ledku. vyprdni se na pajeni tech dratku, vytlac je z tech mosaznejch pacek, a pak to zpatky jen nacvaknes. Presne tak,stacito jenom z toho vycvaknout .Kdyz jsem to zacal pajet tak jsem na to prisel.A uz to mam hotove.Uprostred 2modre led a dokola bile a vymenene odpory.Diky vsem za pomoc.V noci to bliknu a hodim foto.Ted mi jeste zbyva vymenit LEDky v regulaci sklonu svetel a pristrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 tak tady prikladam tu fotku.Musim ale jeste upravit svit modrych ledek trosku prosvitaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 (editace) tak tady prikladam tu fotku.Musim ale jeste upravit svit modrych ledek trosku prosvitaj Pěkné, pěkné... ...ale asi bych na to neměl nervy... předělávání diod jsem si užil při změnách podsvícení mobilů... pěkněj vopruz - kdo zná 0603 - ví o čem mluvím - bez horkovzdušný stanice skoro kovbojka Editováno: 7. Říjen 2006, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 tak tady prikladam tu fotku.Musim ale jeste upravit svit modrych ledek trosku prosvitaj Squelý, asi i povedenější, než mé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) Jen diky Vasi pomoci se to povedlo,jinak bych se s tim trapil az do vanoc Editováno: 8. Říjen 2006, autor: octavka19tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Pěkný .. to jsou originál RS budíky ? Resp. 270 (ha-ha) a že ti svítí vnější kruh .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Taky poprosím o radu - mám komplet předělaný podsvícení do bíla kromě panelu ovládání topení,ventilace a klimy.Tam nevíme jak ten panel vyndat a jak s tím dál.Poraďte pls kdo máte zkušenosti.Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1647&hl= jsou tam obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1647&hl=jsou tam obrázky Dostat se k té žárovce umím, ale když sundám ten ten zelenej plast tak ta barva je divná.Potřebuju to dostat do bíla a nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jedině s LED. Já pájel 3 SMD 1206 do "U" a bylo to OK (dělal jsem červenou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jedině s LED. Já pájel 3 SMD 1206 do "U" a bylo to OK (dělal jsem červenou) Ty 12V žárovky jdou za LEDky v poho. Např. v ovládání výhřevu sedadel byla žárovka se šprckou, tak jsem ji vyměnil za klasickou 3mm LEDku (stejnou jako v ostatních tlačítkách) společně s nevímkolikohm odporem. Svítí to skvěle, jediná nevýhoda je, že nereaguje na regulaci intenzity, ale to je mi stejně jedno, když to mám furt stejně a rozdíl mezi nima není znát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jedině s LED. Já pájel 3 SMD 1206 do "U" a bylo to OK (dělal jsem červenou) Vášo, dík. Takže místo žárovky napájet diody? A jak tedy ten modul vyndám aby se tam mohly napájet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 vyndal jsem žárovku a k těm 3 LED jsem připájel na jeden konec drátek a na druhej odpor s drátkem a pak jsem to tam zašunul místo žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 vyndal jsem žárovku a k těm 3 LED jsem připájel na jeden konec drátek a na druhej odpor s drátkem a pak jsem to tam zašunul místo žárovky Díky moc pane, dnes jsme na to koukali a uděláme to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Doplnění k žárovkám.......sedačky a manual topení nebo klima jsou zapojené jinam proto to nereguluje dobře s Led......musí se udělat zásah do el.....a je to pak OK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Doplnění k žárovkám.......sedačky a manual topení nebo klima jsou zapojené jinam proto to nereguluje dobře s Led......musí se udělat zásah do el.....a je to pak OK.... To je teda informace .. nějaké detaily by se tam nenašly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Doplnění k žárovkám.......sedačky a manual topení nebo klima jsou zapojené jinam proto to nereguluje dobře s Led......musí se udělat zásah do el.....a je to pak OK.... To je teda informace .. nějaké detaily by se tam nenašly ? no M8rty se rád podělí viď Marťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 odcvakne se stávající drát od zesilovače napájení a připojí se drát třeba od rádia kde vede osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Viete o niekom, kto meni podsvietenie v Bratislave ? Mne sa nechce do toho púšťať. A páči sa mi bielo-červené, ako má Palo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Viete o niekom, kto meni podsvietenie v Bratislave ?Mne sa nechce do toho púšťať. A páči sa mi bielo-červené, ako má Palo. Díky za chválu, ale ta patří Martinu RS (je to jeho práce). Čoveče, víš že jsem zde ještě nečetl nikoho z SK, kdo by to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Viete o niekom, kto meni podsvietenie v Bratislave ?Mne sa nechce do toho púšťať. A páči sa mi bielo-červené, ako má Palo. Díky za chválu, ale ta patří Martinu RS (je to jeho práce). Čoveče, víš že jsem zde ještě nečetl nikoho z SK, kdo by to dělal? Viem. Ved som precital celu diskusiu. No co uz. Budu dlhe zimne večery, možno to prerobim sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Najde se tady někdo z HK nebo okolí, kdo se tomuhle věnuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Najde se tady někdo z HK nebo okolí, kdo se tomuhle věnuje? Ano, treba ja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.