Přejít na obsah

El. kabel v kufru

Burry

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny místní

Jsem tu nový, takže prvně všem čao a mnoho radosti s Vašima mazlama:)

Chtěl bych Vás požadát o radu k čemu slouží kabel v kufru za zástěnou na levé straně u Octavia 1 combi Tour. Kabel sem dole vyfotil, jedná se asi o napájení podle barev a plastová svorkovnice ale nevím čeho?

Díky za rady

post-55394-086329000 1284553267_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nikdo žádnej nápad???:( Dneska sem se dověděl, že údjaně podobný napájení k NĚČEMU bylo viděno ve Feldě a taky jen na jedný straně ale bez toho plastu jen kabely... nejni to ověřený a klidně to tam mohlo být dodělaný třeba taky, kdo ví...u sebe ja nevím stále:)

Odkaz ke komentáři

Mno jelikož je to auto starý rok a mám ho doma jenom já a kromě ovládání dálky centrálu se na něm v elektrice vůbec nic nedělalo, tak nevím co by to mohlo bejt. Ale je fakt, že si nejsem jistej, jestli tam ten kabel byl i před tou montáží dálky to bych kecal, tudíž je to možný, že by to bylo třeba na odskok kufru, kterej se nezapojoval???. Nechával sem si to dělat takže nevím. Origo číslo na něm není...Takže bys na to kápnul??? :palec2:

Odkaz ke komentáři

Osvětlení kufru je normálně zapojené, na autě se krom toho ovládání centrálu nic neměnilo...zkoušel sem to hledat jinde a nic sem nenašel. Tak jestli to souvisi s tou dálkou (třeba ten odskok) nebo netuším...napájéni changeru je blbina???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...