Burry Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Zdravím všechny místní Jsem tu nový, takže prvně všem čao a mnoho radosti s Vašima mazlama:) Chtěl bych Vás požadát o radu k čemu slouží kabel v kufru za zástěnou na levé straně u Octavia 1 combi Tour. Kabel sem dole vyfotil, jedná se asi o napájení podle barev a plastová svorkovnice ale nevím čeho? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Vypadá to jako napájení... třeba zásuvky nebo čehokoli... vezmu měřák a zkusím, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burry Vloženo 15. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2010 No jasný o tem žádná, že přeměřit, ale napadlo me jestli někdo neví k čemu je to napájení, jestli třeba cd changer nebo tak něco...netuším.. Zásuvka je instalovaná takže k ní to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burry Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Tak nikdo žádnej nápad??? Dneska sem se dověděl, že údjaně podobný napájení k NĚČEMU bylo viděno ve Feldě a taky jen na jedný straně ale bez toho plastu jen kabely... nejni to ověřený a klidně to tam mohlo být dodělaný třeba taky, kdo ví...u sebe ja nevím stále:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Originál kabely v interiéru jsou motaný do "chlupatý" textilní pásky, ta Tvoje je plastová, to je asi něco dodělávánýho. Má ta svorkovnice číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burry Vloženo 21. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Mno jelikož je to auto starý rok a mám ho doma jenom já a kromě ovládání dálky centrálu se na něm v elektrice vůbec nic nedělalo, tak nevím co by to mohlo bejt. Ale je fakt, že si nejsem jistej, jestli tam ten kabel byl i před tou montáží dálky to bych kecal, tudíž je to možný, že by to bylo třeba na odskok kufru, kterej se nezapojoval???. Nechával sem si to dělat takže nevím. Origo číslo na něm není...Takže bys na to kápnul??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 a jaké máš otvírání nádrže, já mám ještě tlačíko na palubce, není to zbytek po el. otvírání nádrže u trumfu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burry Vloženo 22. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Nádrž je normálně elektricky ovládaná, od toho to nebude, nehledě na to že nádrž a víčko k ní je na pravé straně tohle je nalevo za řidičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) osvětlení kufru ? já ho mám např. taky odpojený, protože mám led osvětlení kufru.... Editováno: 23. Září 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burry Vloženo 24. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Osvětlení kufru je normálně zapojené, na autě se krom toho ovládání centrálu nic neměnilo...zkoušel sem to hledat jinde a nic sem nenašel. Tak jestli to souvisi s tou dálkou (třeba ten odskok) nebo netuším...napájéni changeru je blbina??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 jak rekl Drewie, original veci jsou omatany textilni lepenkou a maji cislo, tohle bude neco dodelavanyho, takze neco k centralu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 zapoj voltmetr, zamkni odemkni auto a sleduj, co bude dělat napětí... může to být příprava na odskok kufru např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.