spree Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Ahoj, idu vypnut (deaktivovat) parkovacie senzory na Roomsteri po facelifte? Pripadne ako je to na autach pred faceliftom? dik Editováno: 23. Září 2010, autor: spree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 V menu radia je cosi na vypnutí,ale jestli to vypne všechno,to jsem nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 A da sa to uplne vypnut alebo len stišit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Zeman Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 V menu radia je cosi na vypnutí,ale jestli to vypne všechno,to jsem nezkoušel U Fabie II se v menu rádia nastavuje ztišení rádia při couvání, ale ztišení zvuku parkovacích senzorů tam není, nebo jsem ho nenašel. U Roomsteru to bude asi stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 ted fakt nevím,ale to autíčko se dá uplně vypnout-na DANCE,ale jestli se vypne aji reprák ve sloupku?Já couvám do mezer každý den a potřebuji aji zvuk aji obraz.Každý mm je nezaplacení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 (editace) Hmm, Vase nazory su v podstate protichodne... Mohli by ste sa na to pozriet lepsie? Ake mate radio? Ja budem mat Swing... Nevyskytli sa Vam so senzormi nejake problemy, pripadne zavady? Editováno: 8. Říjen 2010, autor: spree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 já mám dance,proč to chceš vůbec vypínat,taková sranda může někoho stát život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 9. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Len v pripade, ze by ma to pipanie prilis otravovalo, preto sa pytam Skus to prosim zistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) dneska ne,jestli si vzpomenu,tak zítra se na to podívám a dám vědět.Ale od face to může být jiný.Sousedka si tak přejela psa :palec2:Jestli se,ale rozmýšlíš koupit nebo nekoupit,tak já považuji parkovací senzory+tempomat za nutný příslušenství. Editováno: 9. Říjen 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Budem ich uz mat. Snad dnes nezabudnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 tak jsem to tedy vyzkoušel a pípá to furt,jenom to autíčko zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Mohli by to niekto este prezistit, ako je to po facelifte a najlepsie s radiom Swing? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 uplně stejně pípání nejde vypnout - dalo by se to řešit maximálně nějakým vypínačem který by rozpojoval pípák ale osobně to neřeším mě to vyhovuje jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 A neda sa vypnut cely parkovaci asistent? Myslim, ze v Superbe to ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 superb a F/R je trošku rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 kokso nechapem....taka fajna vecicka..ktr si vacsina ludi len pochvaluje..a dokupuje aju a stale sa najde niekto kto to osomre...no hold...clovek je fakt zvlastny tvor......ked ti vadi..prestrihni drat od toho a mas svaty pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 No, je fakt, ze ked som chcel vyssiu vybavu tak som holt nemal na vyber... Mne by mozno stacilo, len aby to ukazovalo vzdialenost a ten zvuk radsej nepocut... Uznavam, kazdy sme iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 (editace) Tak u dance jde nastavit hlasitost repráčku. V nabídce je to PDC a tím se to ztlumuje :palec2:Stačí číst návody Editováno: 14. Říjen 2010, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 No a da sa to stisit tak, ze to neni vobec pocut? Ja budem mat radio Swing... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tak po vyzkoušení v praxi lze jen PDC v radiu vypnout to autíčko,ale zvuk jde dál. V menu zvuku je PDC zas jen na automatické ztlumení hudby při couvání. Tak závěr je jen odpojit repráček nebo dráty. Softwerově lze deaktivovat jen přes kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Jak je to s parkovacím asistentem FII po faceliftu s radiem SWING mám za to že rozeznámá levou a pravou stranu akusticky, pokud je překážka třeba na pravé straně tak zvukový signál je slyšet z pravého zadního reproduktoru. Teď jsem s toho blbej a nejsem si jistý mám za to že mi to tak fungovalo, ale teď mi jde zvukový signál pouze z levého zadního reproduktoru bez ohledu na to jestli je překážka vlevo či vpravo. Čidla jsou v pořádku a na displeji radia to ukazuje normálně. Potvrďte mi někdo jak to je. Abych nejel zbytečně kvuli reklamaci a neudělal ze sebe pitomce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Nejsou tam takhle pouze dva reproduktory na levo jeden v předu a druhý v zadu a jen se liší tón pro pravou a levou stranu?A rozdíl mezi předníma zadníma tónama je vyšší tón pro přední reprodutor a hlubší tón pro zadní.Nejlépe se to pozná při napojení na diagnostiku a v testu akčních členů si to poslechnout. Editováno: 2. Březen 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Já právě teď nevim proto se ptám majitelů FII po faceliftu co maj parkovací asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 A nebo si sedni do auta a někoho nech chodit okolo auta rozdíl je patrný už odposlechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) To jsem právě skoušel nejsem trotl ale zvuk jde pouze z levé strany. Editováno: 2. Březen 2011, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.