krysolet007 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Ahojte, na naší fábii začla blbnou kontrolka chladící kapaliny na přístrojovce. Po nastartování někdy (zrovna dneska docela často) třikrát zapípá a pak furt bliká. Když vypnu motor a zas nastartuju tak to přestane, když ne tak znova (třeba několikrát). Chladící kapliny je tam dost a teplota kapaliny je taky v normálu.... tak nevim no. Nevíte co s tím? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 vymnen cidlo, nejdriv to napichni na vag ale vypada to na cidlo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jak rika cartmanko, cidlo se primo nabizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jak rika cartmanko, cidlo se primo nabizi. Keré čidlo myslíte? To v nádržce chladící kapaliny? Myslím že to tím nebude, když to začlo zas pískat tak sem to čidlo odpojil a řvalo to dál... nebo myslíte jiné čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak mě to dělá taky, chystám se pořešit, protože už mě nebaví stále startovat na 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak mě to dělá taky, chystám se pořešit, protože už mě nebaví stále startovat na 2x Tak až budeš vědět v čem to je tak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ja s týmto problémom bojujem už 2 roky. Je to spôsobené tým, že do chladiaceho systému sa dostáva mastnota z oleja cez tesnenie pod hlavou valcov a čidlo v nádržke sa zašpiní a myslí si, že je nedostatok chladiacej kvapaliny. Skúšal som vyčistiť niekoľko krát nádržku liehom a riedidlom a pomohlo to vždy tak na cca mesiac. Neostáva mi nič iné, ako sa s tým zmieriť alebo vymeniť tesnenie pod hlavou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No jo, ale jaktože to bliká ikdyž to čidlo odpojím? Máme na ní najeto něco přes 30 tisíc, přece neni možné aby bylo těsnění tak špatné... Nebo žeby ho rozežral špatný fridex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No veď o tom to je, to čidlo je v normálnom stave ponorené v kvapaline, zašpiní sa, prúd prestane tiecť od jednej elektródy k druhej. To isté sa stane keď ho odpojíš. Vyskúšaj pri odpojenom konektore tie jeho piny premostiť No jo, ale jaktože to bliká ikdyž to čidlo odpojím? Máme na ní najeto něco přes 30 tisíc, přece neni možné aby bylo těsnění tak špatné... Nebo žeby ho rozežral špatný fridex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jasně, ale: Když to začne pípat a blikat- odpojim to čidlo a bliká to furt. Když kontrolka nesvítí a odpojím čidlo, nic se neděje, kontrolka nesvítí. Víš jak to myslim... Tak já nevim no... su z toho zmatený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ono aj v nadržke ostrekovačov chilu trva dokym to budiky zistia. Skús počkať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak jo, prozkoumám to ještě nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já mám najeto 135tis a začalo to dělat tak před měsícem, ale vždy jen když je úplně studený motor - tak po 12ti hodinovém stání a to ještě ne vždy. Řešení je jednoduché. Dá se vyměnit jen to čidlo samotné, nebo se musí měnit celá vyrovnávací nádržka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Dá sa vymeniť len celá nádržka. Ale aj na novej nádržke sa Ti po čase zanesie to čidlo. Ja mám už tretiu nádržku a blikám stále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adal Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ja kdyz naliju chladici kapaliny pres merku nad max tak nepipa pokud je to tak na urovni max tak pipa holt ceske auto do ktereho jen sypes korunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Díval sem na autokelly, a nádobku tam mají za 197,- . Jestli se nedá vyměnit samotné čidlo, tak ta cena je i s čidelm, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak já nejdřív zkusím nalít lehce přes max a potom se uvidí. Ta moje 5,5 litrová nádržka s čidlem asi nebude stát. 500.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 myslíš že máš nejaku nadrozmernú? Tak já nejdřív zkusím nalít lehce přes max a potom se uvidí. Ta moje 5,5 litrová nádržka s čidlem asi nebude stát. 500.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nadrozměrnou ne, ale tu velkou na kvůli ostřikům světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale my tu riešime chladiacu kvapalinu a jej nádržku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ale my tu riešime chladiacu kvapalinu a jej nádržku Jé, to jsem se ale ukázal jako guma.....jasně že i já myslím chladící směs a její vyrovnávací nádržku a nechápu na co jsem myslel, když jsem to psal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak sem udělal další pokusy. Nastartoval jsem a začlo to pískat a blikat, tak sem odpojil konektor od nádržky a jak radil profor sem to propojil drátem... a nic, blikalo to furt. Připadá mě že to čidlo na to nemá vůbec vliv... Nebude chyba v řídící jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Kolik stojí origo nádržka ve škodovce, můžete někdo mrknout do ETKY. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Keď ti ti nikto od vás nepíše tak som ti pozrel ja ale je to v slovenských korunách tak si prepočítaj -cca 660sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Keď ti ti nikto od vás nepíše tak som ti pozrel ja ale je to v slovenských korunách tak si prepočítaj -cca 660sk. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.