misapietro Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj, dnes jsem montoval držák nápojů do středového tunelu u ručky místo odkládací schránky. Ale při vyměnění za schránku a montáže zpět nechce dosednout plast zpět. Jako by se to tam nevešlo. Nemáte někdo podobné zkušenosti nebo nevíto co s tím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ahoj, dnes jsem montoval držák nápojů do středového tunelu u ručky místo odkládací schránky. Ale při vyměnění za schránku a montáže zpět nechce dosednout plast zpět. Jako by se to tam nevešlo. Nemáte někdo podobné zkušenosti nebo nevíto co s tím. Děkuji Nemas nekde link na ten drzak ? Nebo fotecku >? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 To mě taky zajímá, kde jsi ho sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 jj dj vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 nemysli nahodou ten klasickej vyjizdeci drzak vedle rucky co se daval standartne snad od vybavy ambiente? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ja jsem po tom uz patral ve vice tematech, ale nikdy jsem se to nedozvedel, tudiz by me to take zajimalo. Myslim ze to bude jiny nez myslis ty luke, protoze pochybuji ze ma tolik lidi classica a neznali by to co myslis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nemysli nahodou ten klasickej vyjizdeci drzak vedle rucky co se daval standartne snad od vybavy ambiente? jj to by měl být on pokud se nemýlím tak ho má v autě Palo tak poproste jeho ať dá foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 No tak to já sem taky zvědavej co z toho nakonec vypadne, jestli se myslí takovej ten vyjížděcí nesmysl vedle ručky, tak to v autě mam, ale myslel jsem že o ten nejde. Navíc při loketní opěrce hodně na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ano je to ten vedle ručky, ale nevím jestli se dával stardantně do výbyvy od ambiente, protože mam elegenci a neměl jsem ho tam. Jen jsem se ptal jestli ho tam někdo dodatečně nemontoval, protože mě tam nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00n Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Mam Elegance 2001 a taky ho tam nemam. Za kolik se da ten standartni drzak poridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Ano je to ten vedle ručky, ale nevím jestli se dával stardantně do výbyvy od ambiente, protože mam elegenci a neměl jsem ho tam. Jen jsem se ptal jestli ho tam někdo dodatečně nemontoval, protože mě tam nejde. tak pilník doma máš ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 aha no tak to bylo asi az ve standardni vybave od MP2002... ale vezte pokud mate loketku a pouzivateji tak je to opravdu k nicemu, ja bez loketky vubec nejezdim ten drzak sem nepouzil snad ani jednou vzdycky si lahev nebo kelimek od mekace posadim do toho drzaku pro zadni spolujezdce, skoda ze pany v cesane nenapadlo driv vymyslet to tak jako ma octa A5 kde si pohodlne das celou flasku do dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 kluci a co tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Carlos, tohle je co? Není to žádná bomba, ale lepší než nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 kluci a co tohle presne tak, co je to za patent, mas eshop? nebo navrhuji toto, 200Kc Univerzální držák, lze zavěsit např. na nožičku opěrky hlavy. Do držáku pohodlně umístíte běžnou 0,33 L láhev. Materiál textil, medvídek Toby přímo na výrobku.obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Kájo tak to je dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ten drzak jak ma carlos se mi mooooc paci...ja to cpu klasicky do dveri...pullitrovy lahve, ale vetsi se nevejde a kelimek od mcd musim davat operkunahoru a do drzaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak ja mam nejakou rozsirenou AMBIENTE 03 a drzak vedle rucky mam. Je vsak uplne na kulovy, jelikoz je delany pro rozmer plechovky 0,33l, ktera tam jaxi taxi drzi, ale napr COla 0,2l za 9kč tam nejde... Ani jedno z toho nepiju, kupuji si 0,5l pet lahve a to tam nejde vubec... Takze sem ho nepouzil za 3 roky ani 1x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nj rozmerem je tak na kelimek s pivek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak pro ty co nejznaj kvalitní originální držák nápojů. obr.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 č.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 č.3 s loketkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 č.3 s loketkou jj cool kdo tohle vymyslel... taky me to stve, ve fabce sem nemel loketku a daval piti - sic maly - na konec tunelu kde to ma bejt pro zadni cestujici a bylo to super, ten predni vyklopnej vedle radia byl nebezpecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 č.3 s loketkou jj cool kdo tohle vymyslel... taky me to stve, ve fabce sem nemel loketku a daval piti - sic maly - na konec tunelu kde to ma bejt pro zadni cestujici a bylo to super, ten predni vyklopnej vedle radia byl nebezpecnej No loketku vymyslel jeden ing. a držák druhej ing. Bohužel už to nekonzultovali. Ale jinak loketa Gooooood vynález. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Mám ve výbavě i origo loketku a i ten držák na pítí pod ní. S loketkou jezdím pořád dole. Navíc, aby to bylo naprosto pohodlné, musí být sklopená níž než vodorovně. Tedy aspoň podle mého gusta. Takže se pod ní jednak nic nevejde A potom, abych zvedal za jízdy loketku, abych se mohl napít? Kdyby bylo podle mého, ten ten držák bych vyhodil a dal tam nějaký šuplík na bordel. Kombinace těchto dvou doplňků výbavy je nedomyšlená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.