Dakie Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak to víčko nádrže bude spíš designovej prvek - něco podobnýho měl Peugeot 306 .. pouze jedno víčko bylo pravé co se týká těch výfuků, nevím kde sis toho všimnul, ale je pořád nalevo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ne, jen jsou některý fotky zrcadlově obrácený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jů nádhera, doufám, že cena za tenhle skvost není moc vysoká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ... co se týká těch výfuků, nevím kde sis toho všimnul, ale je pořád nalevo. V skutocnosti ano, ale mrkni sa na 2. a 5. fotku sprava. Je to tak ako pise MichalJ - je to ta ista fotka len je zrkadlovo obratena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To ma akoze 2 nadrze? Zda sa mi to, alebo to ma naozaj kryty nadrze z oboch stran? EDIT: vyfuk je raz vpravo a potom vlavo Tohle se stává často v mnoha periodikách, že autor pro zajímavější výsledek některé fotky obrátí, aby to vypadalo jako fota auta z mnoha úhlů. Skutečnost je taková, že ležel v pangejtu a vůz kolem něj profičel. potom si tedy pomůže photoshopem a podobnými. Stačí juknout do interiéru, na některých fotkách je zřejmé, že kaplička přístrojů před řidičem je na pravé straně... A jsou to ty, kde má yeti víčko nádrže nalevo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Moc pěkný Yeti, líbi se mi Jsem zvědav, asi jako všichni, na ceny a motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Sice na tech obrazcich toho je hodne dodelavano v PC, ale zacina se to odobat realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 myslíš ty zaretušovaný řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nee myslim jine casti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jsou vidět retušovaný/maskovaný rámy oken, zadní světla (jsou rozšířený do stran), přední maska.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Těmi retušemi si nejsem jist. Díly tvarově odpovídají skutečnosti a pochybuji, že by to fotograf správně vyretušoval. Pokud neviděl odmaskované auto. Jinak nevím, jestli jste si všimli, ale má otevřené velké střešní okno. Což asi odpovídá tomu dělenému a otvíracímu Glasdachu. Něco podobného jako má Tiguan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mě se to moc nelíbí, ale uvidíme v reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nezlobte se, ale mě se tento Yeti nelíbí, vypadá jako ošklivé káčátko. Ani Tiguan se mi moc nelíbil, ale oproti tomuto je to Miss Universe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ale jo - vypada to zajimavě - jsem zvědavy v realu na velikost kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mě to spíš připadá jak nějaka dodávka. Připomíná mi to starší berlingo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mne sa paci. Dokonca si zacinam potichu brusit zuby, ale najskor si pockam na to ako si na neho siahnem na showroome u predajcu BTW: Kazdy caka od noveho modelu nieco unikatne - nieco co tu este nebolo a pritom na kazdom aute mozno najst nejake podobnosti (minimalne v detailoch). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mne to pripada ako nejaky photoshop...hlavne si vsimnite to pozadie - ako rozmazana fototapeta... BTW:pokial vidim dobre, tak bude mat nazov modelu v smerovke ako S2 a OFL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak photoshop tam je pouzitej urcite Mne se treba zas nezdapredni lem blatniku ... HOOOODNE veliky kolo bys tam mohl dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ten přední lem může být vykrojený, aby mělo kolo kam propružitv rejdu, ať už při těch testech jen, nebo i pak, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Takhle moc ? Tak to by byl opravdu velmi kvalitni offroadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 nebo jen malý kola na tom na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Alebo pneumatické pruženie... O ňom môžeme asi len snívať... Inak to rozmazanie fotky by mohlo byť zavinené tým, že to bolo fotene z diaľky cez digitálny zoom a možno aj s nejakým mobilom k tomu ešte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 BTW: nie su to tie zimne 17" co sa davaju aj na S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Alebo pneumatické pruženie... O ňom môžeme asi len snívať... Inak to rozmazanie fotky by mohlo byť zavinené tým, že to bolo fotene z diaľky cez digitálny zoom a možno aj s nejakým mobilom k tomu ešte. Spis nez digitalni zoom se zrcadlovkou bych to videl na foceni pohybujiciho se predmetu vuci statickymu pozadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 mne ten snezny zavej (foto boku) pripada ako v malovani sprejom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.