filippatrik Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Tak co lidi...neciti se na nějaky maly sraz U frýdku místku a okolí ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 většinou jezdíme do hranic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Aha ... no uvidim a kdy asi cca něco bude ? Musím dát dokupy Formánka nějak se mi rozežral :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Já jsem taky pro udělat nějáký sraz ve F-M, tak snad se najde více lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.