JanSuperb Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 zdravim jel jsem s octavii 1.9tdi 4x4 do kopce a z niceho nic pri jizde prestal fungovat zadni nahon. modelovy rok 2002 prosim poradte dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 buď je v kopru čerpadlo na haldexu, nebo ŘJ haldexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 jojo, chce to dát na diagnostiku a uvidí se ... jinak jak píše František... a ani jedno není zrovna levná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Tak cela zadni naprava vymenena za 10 000kc spatne cerpadlo:/ uz se zase radi:) dekuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Prosím Tě a důvod, proč odešlo, JEN TAK? Olej si měnil pravidelně? 10 tisíc je za nějakou starší z jiného vozu? Mi funguje, jen bych rád věděl, co může přijít... kujiii za odpověď, Jiřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 odešlo mi čerpadlo, stářím, vydřely se uhlíky a ohobloval komutátor, sehnal jsem starší za 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzapos Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Ahoj.Potřebuji poradit,dneska když byla ta břečka tak jsem si všimnul že mi nejdě zadek,ale přitom slyšim jak se něco spíná pod pedály.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzapos Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Vše už je OK!!!!Jen blbá pojiska! lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Ufff, tak to je dobře... Nejlevnější záležitost... SUPER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzapos Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Díky.Taky ze mě spadnul kámen .Už mě každej strašil s tim nejhorším. ale nakonec se ukázalo že mě v létě na dovču odešel spínač za zapalovací skříňkou a tak to tam někde pustilo víc proudu,Byla tam pojiska 5A a origo tam má být 20A. No ale stejně mě ale zajímá,jestli se mění olej v haldexu v převodovce,popř.jestli někdo nemá obrázek kde přesně.? Jinak svěženíčko na sněhu ledu je asi o 1000% lepší!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.