Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

na tu jednotku jsem koukal, ale ta řeší odklápění a mě by spíš zajímalo rozvicení pro osvětlení nástupního prostoru

aby to svítilo i když jsou zrcátka přiklopená k autu, nevím proč to vymysleli tak idiotsky

Vloženo

Protože je to Škodovka no, co Ti mam povídat... Jinak mě to svítilo když se zrcátka odklápěly (odklápějí se při odemčení a ne po nastartování)... Zeptej se Goose  :kol-28:

Jinak kdyby někdo věděl čím může být to blbnutí jednotek (Goose říkal že to musí nějak resetovat ty jednotky, takže asi napětí kolísá), tak dejte vědět...

Vloženo (editace)

zrcátka s odklápějí dle toho jak jsou nakodovaný, bud při otevření dveří (možná odemčení, to nevím jistě) nebo až po zapnutí zapalování, tak jak mě, ale to jde myslím až u nověších jednotek

Editováno: , autor: kadlec
Vloženo

Já mluvím o neorigo jednotce. = při odemčení se odklopí, při zamčení se sklopí (bez držení tlačítka, hned jak se zamkne nebo odemkne, tak jezděj). Ale já mam problém, že se mi ty jednotky nějak resetujou a nevim čim to je...

Vloženo

No Goose říká, že jemu to běhá normálně, nevím proč mě to nejede. Potřebuju nějak zjistit, co se děje s elektrikou když zamknu a odemknu, jestli nedochází ke ztrátě napětí a tím se neresetují jednotky, ale nejsem elektrikář a nevím jak to zjistit.

• o 4 roky později...
Návštěvník
Vloženo

Zdravim, mam jednotky v dverach s kodmi:

1T0 959 701 AA

1T0 959 702 S

Podla toho co som sa docital, tak na nich funguje aj sklapanie.

Momentalne mam el. zrkadla, s osvetlenim nastupneho priestoru.

Staci mi kupit sklopne zrkadla a ovladac na sklapanie + dokodovat?

Jednotka ma tie PINy, do ktorych zasuniem novy konektor zo zrkadla a bude to pasovat bez nejakej upravy?

P.S. na sklopenie praveho pri spiatocke potrebujem este nieco naviac, ci staci len take zrkadlo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...