Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Milovice jsou asi moc široké okolí, co? :D

Dá se to kdykoliv vypnout. Já tu funkci měl rád, stejně jsem pak vždycky ještě ručně dodatečně setřel, takhle jsem se o to nemusel už starat.

Vloženo

Hmm, tak ty zná snad každý, já o nich zatím nikdy neslyšel, ale vždycky když napíšu Milovice, tak nastane otázka "Myslíš Milovice u Hořic?". Asi se tam někdy zajedu podívat. :D Tohle jsou Milovice nad Labem - u Lysé nad Labem. Hlavní město paintballu a Votvíráku v ČR. :D

Vloženo

Tak to jsou ony. :) A nebo centrum Prahy, takové kódování na Václaváku je úplně jiný kódování, než někde v garáži. :D

Když budeš chtít, tak mi napiš SZ, ale určitě bude někdo schopný i blíž.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

trochu to tu oživím, skúšal niekto na facelifte (F2 2013, MR 2014) nastaviť staging? prešiel som komplet ponuku, no staging som nenašiel...za nakopnutie dík ;) kábel budem mať doma ešte asi 2-3 dni

Vloženo

To neviem ci je to origo, mam to od kolegu. Mozem odfotit ako to vyzera. Leb mi nedoporucoval pouzivat iny soft ako ten, co mam. Prezit sa to bez toho da :)

--

Z mobilu

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Hoši zdar. Chcel by som vás poprosiť o nejaký podrobnejší návod ako sa dostať k možnosti aktivovania Stagingu. Zohnal som si kábel a VCDS program. Prezeral som si tento program ale je tam more možností a ja chcem aktivovať len toto. Dík moc za pomoc. 

Vloženo (editace)

Keso8:

Co zkusit 17 přístrojovka_přizpůsobení_indikator celebration_změnit na aktivovaný

Nebo s klonem 17 instruments_adaptation_indikator celebration_change it to ON a pak Do It

Udělal jsem to i s klonem 12.12 na Rapidu

Editováno: , autor: ok1zfp
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...