Červen 11, 200916 r Na puvodnich kotoucich jsem najezdil 120tis. Pak vymena ATE 25tis. a jsou zkrouceny. Uvidis, az je budes muset vymenit kvuli male tloustce, kdy se Ti zkrouti. Na druhy OI ATE se pravidelne krouti po 8tis. km.. byly tam i Feroda a ty se zkroutily driv. Z toho vypliva, ze Ti kotouce budou slouzit az do prvni vymeny a pak se budou kroutit a kroutit....
Červen 11, 200916 r Nejak nechapu proc by kotouce ATE mely po vymene vydrzet o mnoho mene nez puvodni ATE ? Mel by to preci byt stejny dil jako se montuje v automobilce, tak by to preci melo vydrzet stejne.
Červen 11, 200916 r Je to divny, ja ted nahodil Brembo a ty vydrzely 5000 km, uz taky nevim, co mam delat. Mel jsem auto u dvou mechaniku a ti na naprave nic nenasli docela me to zacina srat, abych rekl pravdu. Nekoupil jsem si auto kvuli tomu, abych mel strach zabrzdit
Červen 11, 200916 r Pokud si dobře vzpomínám, tak v tomto fóru byl jeden příspěvek o vůlích, kde se popisovalo, že pokud jsou v náboji vůle, tak dochází k obrušování kotoučů, kde se po časem vytvoří "plošky" a pak při brždění dochází k rázům. Když jsem nechával srovnávat kotouče, tak po změření úchylkoměrem zjistili, že jeden kotouč byl v pořádku a druhej byl jen opravdu drobet hozenej. Docela jsem se divil, že i při velmi malé výchylce auto při brždění tak "kope".
Červen 11, 200916 r Budu ted nechavat menit pruziny, takze bude auto na zvedaku, na tohle se zamerim diky za dalsi radu Edit: kde mam podpis? Upraveno Červen 11, 200916 r od houmik
Červen 11, 200916 r Já jsem měl původní kotouče do 185t km pak již neměli min tl. tak jsem nedávno měnil... ATE
Červen 11, 200916 r Ja mel jako prvni pri vymene ATE, ty odesly za 2500 km, ted teda Brembo a citim jemny kopani po 5000 km a to jsem menil komplet cely brzdy, predek, zadek, desticky, proste vsechno Beda: diky za vysvetleni Upraveno Červen 11, 200916 r od houmik
Červen 11, 200916 r já maám těd na ATE asi 2tkm. Prví tis km jsme se maximálně snažil brzdit hodně s citem aby se zajeli...nevím co je na tom pravdy ale oproti těm starým je naprostý klid, žádný kopání nic.
Červen 11, 200916 r Ja taky zajizdel jak posranej no, co ja tady tak cetl, tak je to prevazne problem 81 kW nafty... Beda: ale preju ti, aby te to krouceni nepotkalo, protoze to je nehorazna pakarna
Červen 17, 200916 r Přidávám svoji zkušenost. Dříve sem na autě měl ATE PowerDisk a destičky ATE (obyč.), nyní vidím že to nebyla dobrá kombinace. Po 90.000 km se mi kotouč sjel pouze o 1 mm a destičky na polovinu a celkově brzdný výkon od začátku nebyl nic moc. Teď jsem dal Brembo MAX a destičky TEXTAR a málem sem si rozsekal obličej o volant jak to brzdí, ještě že se poctivě poutám. Takže tuto kombinaci mohu všem doporučit.
Červen 25, 200916 r No chlapi, já mám fabku TDI, chip 104kW a nedávnou jsem koupil BREMBO MAX + Textar destičky(prej špička) a opravdu si nemůžu stěžovat, brzdí to sakra dobře, nedá se to srovnat s původními. Obojí jsem koupil na rajautodilu.cz a vše v pohodě, někde tam o těch Brembo max mají i článek....mohu doporučit
Červen 26, 200916 r Dobrej PR prispevek, to je Tvuj shop nebo kamosuv? bylo mi to doporučeno, není to reklama, jeslti chceš, pošlu ti fotku jak to mám na autě a nikoho jiného kdo dělá brembo jsem na netu pořádně nenašel...
Červen 27, 200916 r Dobrej, chystám se vyměnit u mé Octavie 1.8 T AGU brzdovou kapalinu, a tak bych se chtěl zeptat jaké množství (ml) si mám připravit. Dík za odpověď
Červenec 4, 200916 r dnes vymenene brzdove kotuce komplet predne original vydrzali 156 000km new Brembo max dosticky ferodo zadne Brembo easy check dosticky ferodo... moj poznatok k vymene predne v pohode ale zadne nedoporucujem rozoberat bez pripravku na zatlacenie piestika lebo to neposkladate...
Červenec 16, 200916 r Tak jsem dneska na Fabii vymenil kotouce+desticky (po 150000 km uz bylo treba) a brzdi to tak nejak nic moc. Ale to je asi normalni,ze? Kolik kilometru tak trva, nez to zacne brdit alespon tak, jak s tema puvodnima brzdama?
Červenec 16, 200916 r Tak jsem dneska na Fabii vymenil kotouce+desticky (po 150000 km uz bylo treba) a brzdi to tak nejak nic moc. Ale to je asi normalni,ze? Kolik kilometru tak trva, nez to zacne brdit alespon tak, jak s tema puvodnima brzdama? Počítej tak 1000
Červenec 17, 200916 r Poraďte mi, co by jste koupili na skoro 200koňovou octávku, našel jsem docela slušnou akci na Bremba, proto o nich přemýšlím, ale i tak jsou drahý jako prase.Kdyby jste třeba věděli o nějaké super ceně nebo měli s nějakou značkou dobré zkušenosti, budu moc rád, když řeknete. Rozhodnbe brembo na 200 koni sou nejlepší a na BRZDACH SE NESMÍ ĚETŘIT
Červenec 17, 200916 r cus lidi dejte si pozor u kotoučových brzd na zadní nápravě hadičky(trubičky ) jsou obaleny takovym plastovym krytem a rychle korodujou a praskaj
Červenec 24, 200916 r Zdravím, potřeboval bych poradit zda na 1.8T 1999/3 budou pasovat přední desky ferodo FDS 1463. V katalogu je uvedeno od 2000/7. Od face-liftu byla přidána signalizace opotřebení, bez té bych se obešel, ale nevím zda se měnil rozměr desek, případně konstrukce třmenu. Bude někdo vědět odpověď? Dík Petr
Červenec 24, 200916 r Bude tam 100% rozdíl akorát v tom že budou mít signalizaci, je zajímavé, že signalizací jsou levnější, než bez ní! Jinak žádné konstrukční změny na deskách se nekonali!
Srpen 13, 200916 r Pánové, potřeboval bych poradit: před několika dny se mi na palubce rožnula kontrolka brzd. (najeto 90 tis.Km - vše původní). Nelenil jsem a mrknul dneska na stav kotoučů i desek. Naměřil jsem 20,2mm tloušťku kotoučů o průměru 280mm a destičky mají celkem okolo 11,5mm. Kablík nevypadá nikde poškozený. Není to nějak moc brzo, že už to signalizuje výměnu? Díky za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.