Hyby Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Takže k tomu stejně musíš přivíst drát ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Videl si niekedy svetlo liftbacku tour? Ak nie, tak sa rychlo pozri, usetri ti to kopu ironie... Ale nekódujou se, viď? Je to třeba elektricky propojit, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) Editováno: 20. Duben 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Bavíme se o téhle Octavii Tour? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 U OI se opravdu nic nekóduje!!! Dodělával jsem taky tu druhou mlhovku a musel jsem od levého světla přivést šťávu do pravého, žárovku jsem tam měl osazenou, jen chybělo to napájení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Neřešte tu mlhovky ale spíše jak dostat ty LEDky do toho světla, samy tam nenaskáčou a nedá se to nikde sehnat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Kucíí, tak mám pro "nás" dobrou zprávu, psal jsem na www.F2tuning.cz a odepsali mě, že na octavii I se zadní LED světla připravují.. jen doufám že budou pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 (editace) a aka firma by to mala vyrabat? Niekto ako Dectane alebo In-pro? Editováno: 7. Červen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 To nevím, jen mě psali že se připravují, až budu vědet více info, tak ho dodám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Tie svetla zo strany 1 - vid link www.led119.ru Je to zaujímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stimpy Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Ahoj, hledám ale nemůžu najít k zakoupení zadní světla na kombíka kouřová led, dali by se někde sehnat, nebo dá se upravit barevně origo světlo, možná je to hloupá otázka ale děkuji za odpovědi :-) pro ukázku takhle bych si to představoval akorát na jedničku kombi http://exterierove-osvetleni.heureka.cz/skoda-octavia-1z-kombi-zadni-svetla/ ještě jednou děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Ja mam jednu otazku? Hrozne sa mi pacia zadne svetla z octavky II C-ečkove a chcel by som ich dako dat na moju O -I myslite ze to pojde dajako vsak viem aj zvarat atd len neviem ci je tam vobec nejaka sanca na uspech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 (editace) vyzaduje to velke upravy... FOTO Editováno: 21. Prosinec 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak a predsa som neodolal a uz to aj je este tam dam krydlo dotmelim a je to potom spravim album ako to cele prebiehalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 vau, tak to som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tááák to jsem taky hooodně zvědavý. Každopádně už teď to vypadá luxusně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Nahlad uz aj s krydlom a tmelom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 na moj vkus je to kridlo uz privelke...ale za svetla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 takto to asi prebiehlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 fakt respekt Neuvazoval si aj nad svetlami z Passata? To by bolo jednoduchsie - jednu taku Octaviu vidim obcas v Nitre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 klobouk dolu ze se clovek pusti do tehle prestavby ,ale me se nelibi sorry nejhezci jsou face lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 No s pasata si tiez pekne ale mne sa strasne pacia Céčkove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hassk Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Objevil jsem pecka lampy na Octavii I. a musim se o to s váma podělit..mrkněte na to... ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugher Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak ty jsou fakt luxusní! To mít na káře,tak tu holku snad i rád budu tlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 ako je to s homologizaciou? musi/nemusi byt? neorientujem sa v tejto oblasti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.