rakev Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) zdravím,znáte někdo tyto žárovky a popřípadě máte zkušenost? http://www.automaxhk.cz/LONG-LIFE-autozarovka-H7-2635.html, jedná se o long life H7 díky Editováno: 21. Listopad 2010, autor: rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Zkušenost nemám, ale lepší je kupovat od známých výrobců (Philips, Osram, Bosch, GE.. ). U neznámých výrobců se může stát že nekvalitní žárovka poškodí celý světlomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Asi tak nějak, jak řekl kolega s tím, že je lepší kupovat renomované značky, vyzkoušel jsem nemálo žárovek zaručujících bílé světlo, nebo i různý jiný no name a verdikt je jasnej, kupovat jedině renomovaný žárovky, ty jediný opravdu svítí, bohužel s menší životností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavianr Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ahoj, mam skusenosti, tuto sadu som mal na aute rok a pol. Myslim si, ze je to slusny vykon, s tym ze auto jazdilo len mesto a kazdy den minimalne 10 startov ziaroviek. Dnes mam druhu sadu, ale so zlatou patkou, svietivost je velmi dobra, ja som velmi spokojny. Nesvietia cisto bielo, ako niektore ziarovky, co maju namodro zafarbene sklicko, ale ja som spokojny, je to belsie v porovnani s ostatnymi ziarovkami. Len si zvaz, kolko jazdis, ci malo startov a dlhe svietenie, alebo opacne. Ak jazdis len mesto, kup si osram light@day za par korun. Ak jazdis mimo, budes spokojny. Myslim si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 já doporučuji OSram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 (editace) tak tak, klasicke zarovky uz jedine Osram, nebo Phillips, nic jineho nevydrzi dlouho... Editováno: 23. Listopad 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Já jsem Osramy tak chválil do té doby než mi jedna zánovní explodovala v parabole a světlo je v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Že by žárovka explodovala přímo ve světle slyším poprvé, zvlášť Osramka. Tam muselo být něco špatně. Už jsem viděl zažloutlé nebo popraskané plexiskla a parabolu, začouzené světla vlivem vznícení čepičky žárovky... ale to všechno byly nějaké neznámé "tuning" a "+100% svítivost" výrobky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 díky všem za reakce.Asi opravdu koupím OSRAM nebo PHILIPS.Sehnal jsem světla s čočkou tak bych tam chtěl dát nějaký dobrý žárovky.Jezdím každý den město i venek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 (editace) Jestli s tím budeš svítit i ve dne (nemáš světla pro denní svícení), tak nekupuj žádné se zvýšenou svítivostí - dlouho nevydrží. Světla s čočkou jsem chtěl taky ale dost se kradou, tak jsem se na to vykašlal. Lidi co mají čočky si hodně chválí Philips NightGuide DoubleLife. Ať dobře vybereš Editováno: 23. Listopad 2010, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 vím že se kradou tyto světla,ale mám garáž a přes den by si to snad nikdo nedovolil.No snad chvíli vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Že by žárovka explodovala přímo ve světle slyším poprvé, zvlášť Osramka. Tam muselo být něco špatně. Už jsem viděl zažloutlé nebo popraskané plexiskla a parabolu, začouzené světla vlivem vznícení čepičky žárovky... ale to všechno byly nějaké neznámé "tuning" a "+100% svítivost" výrobky... co bylo špatně bych taky rád věděl, jsem z Osramek vyléčený ač jsem je používal už i ve felicii, téměř nová mě explodovala v parabole, začoudila plexi i parabolu a žhavé ostré části skla dokonaly zbytek. Osram pro mě již nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Nemá náhodou niekto skúsenosť s týmito žiarovkami? Svietivosť, životnosť atď. http://www.nlmotoring.com/Luminics-Krypton-Ultra-White-H7-Bulbs-p/lkw-h7f.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 25. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 to jsou ale 130W asi by to nedělalo dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 To první, co by tě mělo hlavně odradit je ta k*revsky modrá baňka, to prostě líp svítit nebude, ba naopak, v noci s tím uvidíš kulový, znám to, protože už jsem se jednou napálil a takový podobný koupil, budou to jen vyhozený prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 zdravím,koupil jsem PHILIPS NIGHGUIDE pro projektorová světla a jsem zatím max.spokojen jen uvidíme jak dlouho vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Presne tak. Modré nebrať! Ja mám Bosch Plus 90 a zatiaľ som spokojný. Majú štandardný príkon 55W, ale majú o niečo vyššiu svietivosť na úkor kratšej životnosti. Mám však denné svietenie, takže v tej kratšej životnosti nevidím problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Má niekto skúsenosť s týmito žiarovkami? http://www.vsetkonaauto.sk/vsetkonaauto/eshop/3-1-Ziarovky/37-2-H7/5/363-Ziarovky-H7-ELTA-BLUE-12V-55W-sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Viz. výše. Modráky nebrat. Sám mám Philips NightGuide DoubleLife v projektorech. Spokojenost maximální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Já v létě koupil svoji Octu s klasickymi halogeny a ted v zime jsem byl docela zklamanej z toho, jak sviti. Potkavacky takovy nemastny neslani, dalkovy svitily vsude, jen ne poradne na silnici. Zkousel jsem vsechno mozny nemozny, ale u meho znameho mechanika jsme na meraku zjistili, ze jsou skla dost posekany a svetlo se roptyluje misto aby svitilo rizene. Sehnal jsem cockovy svetlomety, dal tam Osram SilverStar a vysledek neni o 100% lepsi, ale o 1000% lepsi!!! Ani sem nedoufal, ze to bude tak skvele svitit - jak potkavacky, tak dalkovy. Proste parada. Krasne je videt hranice sviceni. Muj mechanik rikal, ze ty svetla maji skvelou kresbu - na silnici sviti, potom je presna hranice a nad ni uz nic nejde. Diky tem SilverStarum maji skvelou intenzitu a neoslnuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Má niekto skúsenosť s týmito žiarovkami? http://www.vsetkonaa...UE-12V-55W-sada Tak co vím Elta dělala nějaké Blue Lightning 50 a ty nebyly špatné. Tohle je sytě do modra, takže to moc svítit nebude. jaGmann: Jak je špatný (plexi)sklo, tak je jasný že to prd svítí. To co popisuješ znám dobře od známých se staršíma Passatem a xenonovou A6. Jak už jsem tu (a možná někde jinde psal) čočky jsem chtěl taky, ale z více důvodů jsem od toho upustil. Když jsem se to porovnával a bavil se z člověkem co už je před nějakou dobou dával, povídal, že jsou právě náchylnější na stav toho krycího plastu světla a zašpinění, takže doporučoval i ostřikovače světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 světla s čočkou jsou opravdu o moc lepší.Jezdím denně a i když jsou světla špinavý tak to svítí velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Hmmm zajimave pomalu me nahlodavate ze se po svetlech s cockou podivam, taky mi porad prijde ze auto sviti malo, chtel sem i drazsi zarovky ale pak sem mel za nakupku obyc tak sem je tam dal takze az prdne jedna asi budu resit bud lepsi zarovky a nebo hned poresim ty svetla s cockama, jen kdyby nebyly tak drahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 je pravda že nejsou světla s čočkou levný,ale peněz nelituji.Koupil jsem do nich žárovky PHILIPS H7 -S NIGHTGUIDE který jsou přímo pro světla s čočkou a je to paráda.S obyčejnejma žárovkama to ale svítilo daleko lépe než klasický světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.