Bender382 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Ahoj, svou OII mám cca měsíc, a všiml jsem si, že při pomalé jizdě (řekněme do 20 km/h), je od přední nápravy slyšet při přejezdu nerovností takové šoupání, odfukování, nevím jak jinak to popsat. Auto má najeto cca 110000 km. Zítra budu přezouvat na zimní, takže to určitě prohlédnu, ale potřeboval bych vědět na co se zaměřit, kde by mohla být zrada. Tlumiče, čepy, kloub? Při vyšší rychlosti není slyšet nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossway565 Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 myslíš zvuky ako napr. ccccccc cc ccccc cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 25. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) Tak to nevim co si pod tímhle představit, řekněme že je to vrzání při propružení... Editováno: 27. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossway565 Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 takže to nie je ako vyfukovanie vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 27. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 (editace) to bych neřekl, teď sem jezdil s jiným autem, ale zítra se na to zkusím zaměřit a nějak líp to popsat Editováno: 27. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Dělaj to tlumiče při propružení a je to normální. Dělá to furt, ale při višších rychlostech to neslyšíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Dělaj to tlumiče při propružení a je to normální. Dělá to furt, ale při višších rychlostech to neslyšíš. Tak jsem to poslouchal a ufukování tlumičů to určitě není. Je to fakt spíš jak nějakej vymláccenej čep nebo něco takovýho...až budu v servisu tak na to koukneme, takhle to může být asi cokoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikabobika Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Ahoj,nejsem znalec ale u mě to vrzání dělají silentbloky, prostříkal jsem je vdéčkem a chvilku bylo ticho, bohužel to dlouho nevydrželo,budu je měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.