Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

Mám Fabii combi classic MR2006 bez centralu a chtěl bych ho tam dodělat. Rozhoduji se mezi dvěma neoriginálníma, které jsou přímo určeny pro Fabii:

Jablotron CL-306FB

http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/cz+pro+vozy+skoda/cl306fb+sada+centralniho+zamykani+pro+automobil+skoda+fabia/

nebo

Keetec CZ FABIA DO

http://www.keetec.cz/

Byl bych spíš pro Jablotron, ale u něho jsem nezjistil, jestli se můžu zamknout v autě, buď automaticky po rozjezdu nebo stisknutím tlačítka na ovladači. U Keetec jdou oba způsoby. Máte někdo zkušenosti s Keetec? Jak složitá je montáž?

Díky za odpovědi

• Autor

Original se mi moc nezamlouvá kvůli ceně, kdybych si namontoval jeden z těchto tak mě to vyjde levněji a funkce bude stejná.

No original by bola riadna cenovka, ved len ked ratam zamky tak vyjdu nieco pod 600€ (original); k tomu treba bud orignal kabelaz alebo napinovat + riadiaca jednotka.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Nakonec jsem se rozhodl pro Keetec, protože má víc funkcí než jablotron a je o něco levnější. Nemáte ho někdo v autě? Jestli jo, jak jste s ním spokojení?

• 2 měsíce později...

Nakonec jsem se rozhodl pro Keetec, protože má víc funkcí než jablotron a je o něco levnější. Nemáte ho někdo v autě? Jestli jo, jak jste s ním spokojení?

Mam ho v aute 3 dni, montaz nebola zlozita za jeden den sa to da spratit ked vies co a ako.

a měl jsi u Keetecu vystřelováky jak maj na obrázku? jaká byla cena? myslím že otec má na octě něco přez rok ale jenom jednotku pro dalkáče a nestěžuje si

Upraveno od wiglegummi

• Autor

Tak jsem koupil Keetec, ale ne s vystřelovákama, jen s obyčejným DO. Stalo mě to necelých 1900,- Mám ho teď v autě pár dní a zatím funguje bez problémů :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.