Přejít na obsah

rada s autorádiem


navlk

Doporučené příspěvky

Koupil jsem autorádio Sencor SCT-4024MR do Fábie I,po instalaci mne nejde vložit zpátky šuplík pod rádio.Proto se chci zeptat jestli je tohle rádio vhodné pro danou Fábii.Četl jsem ,že je rozdíl mezi DIN1 a DIN2,jak zistím,který DIN je pro mou Fábii a hlavne kde zjistím to DIN.Předem děkuji za kladnou odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1DIN je prostě "jednotka výšky" rádia. Rádio 1DIN má výšku asi 52mm (samotná skříň - panel je vyšší), "dvoudinové" je vyšší, protože většinou obsahuje víc komponent - třeba navigaci, CD měnič a podobné sarapatičky. Pokud nemůžeš dostat do fábule po namontování Sencora ten dolní šuflík, prohlídni si dobře ty jazýčky, kterými je do panelu upevněný ten plechový "límec", do kterého potom zasouváš samotné rádio - některý z těch jazýčků pravděpodobně překáží tomu dolnímu plastovému šuplíku v cestě do panelu. A jinak, čistě důvěrně - horší šitku už sis asi vybrat nemohl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...