Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, mám dotaz s kterým si nevím rady...koupil jsem si nového Yetiho kde bylo autoradio Swing...následně jsem do něj chtěl namontovat Amundsen (Označení: 5L0035680B) jednak mi to skoro žádný servis nezvládl nainstalovat a zprovoznit, takže rádio sice funguje, ale nedrží nastavení, BT a voice control nefunguje a po vložení originál map pro Amundsen 'Označení: 5L0051236) došlo k tomu, že rádio sice chvíli jakoby něco dělalo ale ve finále mi to napíše Navigační databáze je nedostupná. Takže rádio za skoro 30K je dost k ničemu.

Dokáže mi někdo pomoct prosím??

Díky za info

• o 10 měsíců později...
Vloženo

zdravím panove,

oživim tema a kratkosti se zeptam umí tenhle novej amudnsen parkovaci kamer (videl jsem ze jo takze jak je pripojena?) a druhe umí tv tuner pripadne prehravani videa?

Dekuji 

• o 4 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo
V 19. 6. 2016 na 22:47, redmanb napsal:

Zdravím, mám dotaz s kterým si nevím rady...koupil jsem si nového Yetiho kde bylo autoradio Swing...následně jsem do něj chtěl namontovat Amundsen (Označení: 5L0035680B) jednak mi to skoro žádný servis nezvládl nainstalovat a zprovoznit, takže rádio sice funguje, ale nedrží nastavení, BT a voice control nefunguje a po vložení originál map pro Amundsen 'Označení: 5L0051236) došlo k tomu, že rádio sice chvíli jakoby něco dělalo ale ve finále mi to napíše Navigační databáze je nedostupná. Takže rádio za skoro 30K je dost k ničemu.

Dokáže mi někdo pomoct prosím??

Díky za info

Zdravím, vyřešil někdo to kódování a mapy? Chtěl bych vyměnit Bolero MIB za Amundsen MIB. Děkuji

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Koupil jsem si do Yetiho r.2012 místo stávajícího Swingu Amundsena+ Kamarád, který mi ho prodával mě upozornil, že budu muset pravděpodobně měnit rámeček kolem radia a klimatronicu. Nikde jsem o tom nic nenašel. neví někdo jak je to?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak rámeček i mikrofon mám, ale nastal další problém. Spojení mezi mikrofonem a samotným rádiem. Existuje nějaký originální kabel, nebo musím "jen" napojit svorkovnice na kabel podle potřebné délky?

Vloženo (editace)

Chtěl jsem to sem napsat i s fotkami po úplném dokončení. Jinak tedy pomohl Škoda servis a ebay. V servisu jsem objednal rámeček 5L0858 069 L 1QB, vyšel na 560,--Kč. Zbytek jsem našel na ebay. Celá sada - mikrofon (3B0 035 711 B), prodlužovací kabel i všechny potřebné svorkovnice už napojené jako plug and play vyšly i s dopravou na 750,--Kč.

Editováno: , autor: K.Arno
doplnění
  • o 4 roky později...
Vloženo

Dobrý den. Prosím o radu ohledně amundsenu+ kterého jsem nedávno nainstaloval do svého yetiho 
rv2011 radio je 2014 ma bluetooth a dab. Vše funguje až na položku telefonu na maxidotu.
Ze začátku se položka telefon na maxidotu zobrazovala ale po instalaci mikrofonu se ztratila.
Nemá někdo zkušenost jaká může být příčina? 

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj vespolek,

vetřu se s dotazem sem: jde k Amundsenu MIB2 připojit nějaký USB HUB? Líbilo by se mi mít trvale připojenou krabičku pro bezdrátové AndroidAuto a zároveň možnost připojit flešku s hudbou do volného portu bez nutnosti přehazovat kabely...

Díky za případné info,

T.

• o 2 roky později...
Vloženo

Dobry den. Predem se omlouvam asi za milionty stejny dotaz dle historie ve vlaknech. Jsem nove majitelem Skoda Yeti rv 2016 s radiem Amundsen a uz se v tom po nekolika hodinovem brouzdani na netu ztracim. 
dle info o radiu a map viz foto tam budou asi stare mapy a potreboval bych aktualizovat, sd kartu jsem dostal k autu a je v pravem slotu. Doted jsem jezdil v jinych autech s telefonem a waze. 

dalsi dotaz mam, jak zrcadlit iphone 15, po asi hodine nastavovani jsem to vzdal. Pouze funguje volani a prehravani hudby, rad bych zrcadlil waze, zvyk na navigaci. 

pripadne jestli by mi nekdo po Praze a blizkem okoli pomohl s nastavenim(zadarmo to nechci)

IMG_6939.jpeg

IMG_6940.jpeg

IMG_6941.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...