Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nevim, koho tim joudou myslis, ale skutecnost je takova, ze i kdyby to mel kazdej AS (jakoze ma!), tak jsou tam ve vetsine z nich totalni neschopny kreteni, ktery proste neumej ani precist debilni navod na to, aby to normalne udelali. mam kolem sebe spoustu servisu a nikde me neumeli pomoct.

Vloženo

Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal).

Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-)

Vloženo

Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal).

Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-)

Mě pro změnu překvapuje rozdíl v přístupu Columbusu v OII a OIII - čekal bych, že stejné trasy budou stejně naplánované a je to úplně jinak. Zejména ekonomická trasa u Columbusu v trojce je pro mne zatím rozčarováním, prt. to je většinou nesmysl. U OII jsem téměř vždy využíval ekonomickou variantu s tím, že krátká je extrém po všech dírách, ale u OIII je ta ekonomická velmi mizerná a zatím se vždy stáčím k rychlé.

Vloženo

sám jsi se pojmenoval, intuitivnější to už být nemohlo

Zácpa vpředu a nastavíš si vzdálenost

tady máš návod - strana 62

To ale není přesně to, co chci, nebo jo? On může usoudit, že jet dále tou zácpou je stále ještě nejlepší varianta, a nechá mně tam. A nebo je to blbě zvolená formulace a je to přesně to, co chci (musím vyzkoušet:-))

Protože zácpu znám a říkal jsem si, že tam musí být i něco jiného.

Vloženo

Tak nehlaseni navigace mam vyresene. Jarov musel pozadat Skodovku o spolupraci, protoze tam prej byl  nejaky bordel ve verzich SW. Nyni vse funguje, ale hlas je tak otravny, ze ho stejne asi nebudu pouzivat :-)

Vloženo

Jo, tak to mas asi pravdu, protoze kdyz to nemluvilo, tak jsem posledne prejel exit na Plzen a cesta se tak prodlouzila o 15km, coz se mi s dojezdem 10km moc nelibilo  :kol-44:

Vloženo (editace)

Tak sleduju tvé příspěvky...dešťák nešel, navigace nemluvila. To snad výstupní kontrola spala, když to šlo kolem. Jinak s dešťákem jsi další co to řeší...už jsem taky řešil co tam měli první 2 byty samé nuly...

Editováno: , autor: ferda25
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Možnost dohrání jako custom aktualizace(tj. jako dle návodu ze stránek Škoda - české radary:

Tady je návod:

http://www.skoda-auto.com/SiteCollectionDocuments/infotainment-portal/PDF/Columbus-Aktualizace_mapovych_podkladu_15_CZ.pdf

Ceske_radary.zip

Mělo by fungovat i na Amundsena(vůz vyroben od 22/2015) a to včetně verze pro Yetiho.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

úplně nevím jestli to sem patří ale stalo se někomu že by se mu alba na SDkartě jakoby zdvojila? Nahrál sem určité složky na SD kartu a normálně jí pouštěl. Pak sem si říkal že tam nějaké přidám tak sem kartu odpojil přehodil do kompu nahrál tam alba nové a vrazil zpět do auta. No a všechny ty nové tam sou prostě 2x...hodil sem zpět kartu do PC a tam je vše vidět v pořádku. Zkusil sem tu kartu zformátovat a nahrát tam všechno znovu ale v autě se to furt zobrazuje dvojitě...dokonce když pustím album tak mi hraje 1. písnička z toho alba když dohraje tak začne hrát znovu, ale jakoby z toho zvdojeného alba když dohraje tak začne hrát písnička druhá v tom původním albu a pak znovu z toho zdvojeného atd atd...fakt nevím čím to je...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...