ferda25 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 České radary jako POI body pro nového Amundsena(od 11/2014): http://forum.skodahome.cz/topic/122512-infotainment-navigační-systém-columbus/?p=2040976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmanb Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Zdravím, mám dotaz s kterým si nevím rady...koupil jsem si nového Yetiho kde bylo autoradio Swing...následně jsem do něj chtěl namontovat Amundsen (Označení: 5L0035680B) jednak mi to skoro žádný servis nezvládl nainstalovat a zprovoznit, takže rádio sice funguje, ale nedrží nastavení, BT a voice control nefunguje a po vložení originál map pro Amundsen 'Označení: 5L0051236) došlo k tomu, že rádio sice chvíli jakoby něco dělalo ale ve finále mi to napíše Navigační databáze je nedostupná. Takže rádio za skoro 30K je dost k ničemu. Dokáže mi někdo pomoct prosím?? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 zdravím panove, oživim tema a kratkosti se zeptam umí tenhle novej amudnsen parkovaci kamer (videl jsem ze jo takze jak je pripojena?) a druhe umí tv tuner pripadne prehravani videa? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 kameru jo,ale pripojeni nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 nikdo nic? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 A co tak trochu googlit??Tady aby každý servíroval přímo pod noc co?Najdeš o tom dost,stači trošku hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 V 19. 6. 2016 na 22:47, redmanb napsal: Zdravím, mám dotaz s kterým si nevím rady...koupil jsem si nového Yetiho kde bylo autoradio Swing...následně jsem do něj chtěl namontovat Amundsen (Označení: 5L0035680B) jednak mi to skoro žádný servis nezvládl nainstalovat a zprovoznit, takže rádio sice funguje, ale nedrží nastavení, BT a voice control nefunguje a po vložení originál map pro Amundsen 'Označení: 5L0051236) došlo k tomu, že rádio sice chvíli jakoby něco dělalo ale ve finále mi to napíše Navigační databáze je nedostupná. Takže rádio za skoro 30K je dost k ničemu. Dokáže mi někdo pomoct prosím?? Díky za info Zdravím, vyřešil někdo to kódování a mapy? Chtěl bych vyměnit Bolero MIB za Amundsen MIB. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Koupil jsem si do Yetiho r.2012 místo stávajícího Swingu Amundsena+ Kamarád, který mi ho prodával mě upozornil, že budu muset pravděpodobně měnit rámeček kolem radia a klimatronicu. Nikde jsem o tom nic nenašel. neví někdo jak je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ano je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 (editace) Díky za odpověď a nějaké číslo dílu nevíš? Je to toto? http://www.skoda-parts.cz/produkty/ramecek-okolo-navigace-pro-vozy-s-automatickou-klimatizaci/ Editováno: 21. Červenec 2018, autor: K.Arno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Na auta s navigaci a climatronikem by měl být rámeček 5L0 858 069 L Ale zeptal bych se ve škodovce, já ho tam kupoval asi za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Díky, zajedu tam, asi to bude nejlepší, stejně musím objednat i mikrofon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Tak rámeček i mikrofon mám, ale nastal další problém. Spojení mezi mikrofonem a samotným rádiem. Existuje nějaký originální kabel, nebo musím "jen" napojit svorkovnice na kabel podle potřebné délky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 No slušností je sdělit jak vyřešeno, zvlášť když si tady necháš radit od ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Chtěl jsem to sem napsat i s fotkami po úplném dokončení. Jinak tedy pomohl Škoda servis a ebay. V servisu jsem objednal rámeček 5L0858 069 L 1QB, vyšel na 560,--Kč. Zbytek jsem našel na ebay. Celá sada - mikrofon (3B0 035 711 B), prodlužovací kabel i všechny potřebné svorkovnice už napojené jako plug and play vyšly i s dopravou na 750,--Kč. Editováno: 11. Srpen 2018, autor: K.Arno doplnění 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 Dobrý den. Prosím o radu ohledně amundsenu+ kterého jsem nedávno nainstaloval do svého yetiho rv2011 radio je 2014 ma bluetooth a dab. Vše funguje až na položku telefonu na maxidotu. Ze začátku se položka telefon na maxidotu zobrazovala ale po instalaci mikrofonu se ztratila. Nemá někdo zkušenost jaká může být příčina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Ahoj vespolek, vetřu se s dotazem sem: jde k Amundsenu MIB2 připojit nějaký USB HUB? Líbilo by se mi mít trvale připojenou krabičku pro bezdrátové AndroidAuto a zároveň možnost připojit flešku s hudbou do volného portu bez nutnosti přehazovat kabely... Díky za případné info, T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.