Rados sv Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Potřeboval bych poradit jak demontovat palubní desku na Felině 1.3 mpi 50 kw 99. Někudy mi tam teče voda,okno je obtáhlé silikonem,kanálky pod oknem protažené,ale molitan za palubkou furt mokrý,jako by to teklo někde ze střech A sloupkem.Jestli jste někdo absolvoval,demontáž kompletní palubky budu moc vděčný za rady.Díkes Rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 třeba ti pomůže toto demontáž palubky.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados sv Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Paráda,díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Jen bych doplnil něco málo k tomu silikonu - pokud tam už teklo a silikon si tam šoupnul jako řešení, tak si troufám tvrdit, že je to akorát s prominutím prasárna. Pěkně okénko ven, vyspravit rezavé nálety a šup s ním zpátky na nové těsnění. Taky jsem se to snažil řešit silikonem, ale je to k prdu a vydrží to většinou jen chvilku. Editováno: 2. Únor 2012, autor: Honza K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados sv Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Díky je pravda,že silikon přišel na řadu až jako druhý člověk se furt učí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Čest, Radošu! Než se pustíš do demontáže palubky, tak nejdříve vysaď čelní okno, očisti rantl karosérie, dej tam silikon a použij nové těsnění. Měl jsem stejný problém, když pršelo, měl jsem potopu na řidičově koberečku. Vytáhnul čelní okno, přetěsnil a mám sucho i při průtrži mračen. A okno vytáhneš i bez demontáže palubovky. Stačí Ti akorát struna, nové těsnění okna a tmel. Snad Ti to pomůže. Čus-bus, Felicius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) třeba ti pomůže toto že sem tady nebyl dřív,.. dneska jsem ju vytahoval, volant sem nedemontoval, takže sem se tam s tím pěkně nafuněl, odborník nejsem to je fakt všechno dělá člověk jednou porvé. Editováno: 15. Květen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek91 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 V 31. 1. 2012 at 8:43, Malta napsal: třeba ti pomůže toto demontáž palubky.pdf Můžeš prosím to PDFko nahrát znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 nemůžu to původní pdfko u sebe nikde najít, ale myslím že postačí alespoň tento obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Maltovo pdf je opět funkční - byl v tom namočen upgrade fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Ten je poslední dobou namočenej snad úplně ve všech problémech, který se na fóru vyskytujou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.